Sunday, February 17, 2013


Leter du etter drømmekjolen?

Vi gir deg brudekjole inspirasjon fra den store verden.

Det er tid for bryllupsmesser over hele landet, og årets bruder leter gjerne fortsatt etter inspirasjon, hvis de ennå ikke har funnet brudekjolen 'of their dreams'. Her kommer en liten oversikt over trender som viser seg ute i den store vide verden av brud - og bryllupsinspirasjon. Under vil det følge linker til nettsteder som vi mener gir et bilde som vi ønsker å presentere for våre lesere. Hent deg en kopp te eller latte og len deg tilbake.


Den kule bryllupsbloggen WeddingBee viser her en oversikt over 10 favoritter. Disse liker vi også veldig godt. Detaljerte blonderygger og åpne rygger går igjen hos flere designere. Og på det store www snakkes det om 'Old School Glamour'. Etter en tid med vintage, og budsjett vennlige bryllup, ser det ut til at trendene snur mot det elegante, enkle og sofistikerte.Bridal Guide spår disse trendene for bryllupsåret 2013. Ellers er det romantikk, sarte farger, enkle kjoler med iøyenfallende design detaljer, lange kjoler med slank silhouette og korte kjoler. Det victorianske setter sitt preg på flere av kjolene - og tofargede kjoler er også i skuddet. Lange ermer er med hos flere designere; noe NWB liker spesielt godt, og som vi har savnet å se hos norske bruder. Men det burde passe vårt klima meget godt, og vi synes det er ekstra stylish. Kate Middleton har nok hjulpet til med å fremheve det. Kjoler med lommer er også en stor trend for årets brudekjolemote.


Lyse, sarte pastellfarger og tyll brukes sammen, og sees på høsttrendene for årets brudemote. Den ser også ut til å være mer dekkene, og med fokus på små områder med hud på ryggpartiet. Kjoler med en skulder med og uten pynt, som vi så mye av i 2012,  er fremdeles høyt oppe på trendbarometeret, for den moderne brud.


Huffington Posts har også en artikkel om de mest vågale stilene for vårens  brudetrender. Der kan du også se en video fra de mest spesielle brudekjolene for høstrendene 2013. Vi liker årets trender, og gleder oss å se hva fotografene rundt i Norge fanger fra årets bryllup.


Hvilke kjoler liker du - og hva tror du den norske bruden velger i år av alle trendene? Og fant du din drømmekjole på web, butikk, eller en bryllupsmesse? Legg igjen en kommentar, eller diskuter på vår facebook side. Du vil også etterhvert finne mer info på vår side Brudekjoler.

Bilder hentet fra/via: Romona Keveza // Jenny Packham // Oscar de la Renta // Brides//Bridal Guide // Badgley Mischka / /Alvina Valenta // Ines Di Santo // Rosa Clara // Inside Weddings // Claire Pettibone // Docuvitae // Serendipitousbliss

Popular Posts