Monday, February 25, 2013


RUSTIKK ELEGANSE FRA DEN NORSKE FJELLHEIMEN

VAKKERT HØSTBRYLLUP I NORSK NATUR


Høsten er en vakker årstid - og NWB elsker høstbryllup. Vi har ikke sett så mange bilder publisert av norske hørstbryllup, så da vi fikk se Nina & John sitt høstbryllup, stoppet hjertene våre både et - to og tre øyeblikk. Bildene er tatt av de dyktige svenske fotografene 2 BRIDES, som har sin helt unike 'signatur' på bildene.

Høsten er Nina & John sin favoritt årstid, så da var det ikke vanskelig å bestemme seg for et høstbryllup i den norske fjellheimen, nærmere bestemt Hemsedal. Siden gjestene kom fra hele verden, var det viktig med fasiliteter som kunne huse alle gjestene, og hvor de kunne være sammen og feire hele helgen. Valget falt på Harahorn, og omringet av spektakulær natur, som badet i høstfarger, var det lett å slappe av og nyte omstendighetene, noe som også fremkommer av de vakre bildene.

Vi synes den norske naturen gir en perfekt ramme, til et perfekt par. Norske vakre bunader, blir bare enda vakrere, sammen med den kjekke brudgommen og hans menn, i flotte staselige kilt. Skotsk og norsk nasjonalromantikk på sitt beste. Samtidig er det en avslappet og elegant atmosfære i alt det rustikke, og bruden får skinne i all sin eleganse, i den åh så lekre Jenny Packham kjolen, med nydelig hårpryd fra samme designer, i det vakre røde håret. Hår som vi andre bare kan drømme om. Brudgommen er også ultrastilig i sin dress fra J. Lindeberg

Tusen takk til de fantastiske jentene hos 2 BRIDES PHOTOGRAPHY for de utrolig nydelige bildene! 


BRUDEN SELV SIER: John er fra Skottland, og brudeparet møttes som studenter på Heriot-Watt universitetet i edinburgh. Kilten hans har Robertson mønster; Robert Ancient Dress Tartan. Det var viktig for oss med et personlig bryllup, preget av vår stil. Vi ønsket et rustikt og uformelt bryllup, som passet til de vakre omgivelsene.

Det beste minne for bruden var selve seremonien. Vi kjente damen som viet oss, og det gjorde det veldig personlig og rett fra hjertet. Samtidig sang og leste vennene våre, tekster og musikk, som vi hadde valgt. For oss var det viktig å ta med de som betyr mye for oss i livet ellers, i selve seremonien. Vielsen fant sted i et lite kapell av tre, hvor alle stod samlet rundt oss. Det var også med på å gjøre det hele veldig intimt & romantisk. 

BRUDEPARETS TIPS: Invester tid og penger på å finne de rette bryllupsfotografene. Det er så viktig å finne fotografer som forstår deres stil og atmosfæren dere ønsker å formidle. Gjennom slik forståelse vil deres kunst og arbeid, være med på å skape deres fineste minner. Et godt tips er å ta en forlovelses session med den/de utvalgte fotografen(ene), slik at man blir kjent, og kan øve på endel poseringer. Det fine er at bildene kan brukes på invitasjoner og annet materiell, dekor og print til selve bryllupet.

Du kan også klikke deg inn på 2 BRIDES PHOTOGRAPHY sin facebook side.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotografer2 Brides Photography // Lokasjon & Catering: Harahorn // Bryllupskjole: Jenny Packham 'EDEN' // Hårpynt: Jenny Packham // Blomsterdekor: Mona hos Tåsen Blomster // Sko: Rachel Simpson // Brudgommens dress: J. Lindeberg // Kaker: Bryllupskaken var laget av John sin mor, brudens mor laget de andre kakene // Kakepynt Bryllupskake: Together Forever - The Small Object

Popular Posts