Thursday, March 14, 2013
'Old School' Hollywood Glam

I Stavanger By - Marianne+Torbjørn


Joda, det var mye sukking da vi pakket ut folder på folder med bilder fra dette romantiske Stavangerbryllupet, som flinkeste Stine Pedersen Photo har fanget. Det er 'Hollywood Old School', midt i Stavanger sentrum i lille Norge. Vakkert, elegant, og en brud som er usedavnlig vakker. Marianne trollbinder kameraet - og hun trollbinder oss. Et stilig par, og SP Photo gir Torbjørn & Marianne absolutt 'rettferdighet', og får dem til å skinne i all sin prakt. 

Marianne har på seg en kjole fra St. Patrick - Califa, som vi bare ikke kan få nok av. Vi elsker den slanke silhouetten og slepet - så elegant, og så kledelig. Den vakre brudebuketten, med de nydelige blålilla detaljene, er laget av Astrid på Ålgård Blomster - we love it. Øredobbene - say no more. Den rørende vielsen foregikk i kapellet med det fine navnet Julebygda kapell.BRUDEN SIER: Vi snakket litt om vårt beste minne fra bryllupsdagen, og fant ut at det måtte være vielsen. Det var et helt magisk øyeblikk da dørene åpnet seg, og blikkene våre møttes, og festet seg ved hverandre. Kriblingen kjentes i hele kroppen - og det føltes litt uvirkelig at vi nå idag skulle bli ett. Vi klarte ikke å ta blikket av hverandre under hele vielsen, og var bare utrolig rørt. Det var en magisk og minneverdig vielse. 

Vårt beste tips til andre brudepar er å glede seg til den store dagen. Ikke stress med alt som skal gjøres og lages. Familie og venner er alltid villige til å hjelpe til, så vær flink å deleger oppgaver til dem. Og sist, men ikke minst; Invester i en dyktig fotograf. Det er så verd investeringen når man ser bildene i ettertid. Vakre minner for livet.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Stine Pedersen Photo // Brudekjole: St. Patrick - Califa via Brudehuset Bergen // Sko: Vera Wang - Lavender via Ebay // Brudebukett: Astrid hos Ålgård Blomster // Hår & Make-Up: Hanne Ueland hos EsterRoyal // Brudgommens Antrekk: Eikhi på BrynePopular Posts