Sunday, March 10, 2013SØNDAGSINSPIRASJON

- DEKORSKILT-Det er mange måter å dekorere og personliggjøre et bryllup på. Skilt, tavler, bilder, rammer, tekster & sitater er en fin måte å gjøre det lille ekstra som understreker deres stil. Skiltene kan brukes til informasjon om alt fra menyer, bordplassering, programinformasjon, gaveliste, sitater, og koselige innslag under vielsen, middag, og bryllupsfesten. 

Alle typer skilter og tavler kan fint brukes inne - som ute. Skilt med tekster & sitater, er også et morsomt & fint innslag på fotoshooten. Spør fotografen din om de har noe dere kan bruke, eller ta det med selv. Mange av skiltene kan fint lages selv, med alt fra håndskrift, maling og wallwords. Krittavler kan også brukes, og gamle speil - og ubrukte bilder/malerier, blir perfekte med litt tavlemaling, hvis du liker rammen. Husk at du også kan male og/eller sprøytelakkere rammen i den fargen du ønsker. Det finnes masse gratis fonter man kan laste ned, og bruke på dekorskiltene.


Det finnes også mye fint i Kalligrafi - som kan brukes på alt fra invitasjoner, kirkeprogram, bordkort, merkelapper og eventuelt gaver til gjestene. Laura Hooper Calligraphy lager det nydeligste bryllupsmateriell. Man kan også laste ned forskjellige fonter innen kalligrafi, som man kan bruke på å lage egne DIY prosjekter. Mye kan lages med enkle materialer og litt kreativitet.


Rammer kan kjøpes både dyrt og billig, og man kan også finne mye på Finn.no, og Fretex. Loft og kjeller hos venner og familie, kan også skjule fine skatter som fort kan gjøres om til lekre, elegante og kult tilbehør & dekor til ditt bryllup. Litt spraymaling, eller en grundig vask kan være nok for å få den rette finishen eller fargen. Deretter kan man bruke tavlemaling, vanlig maling i sin favorittfarge og/eller tapetsere, for så å ta på teksten man ønsker. Man kan også bruke bilder fra f. eks. årene som kjærester, eller fra forlovelses session, sammen med bruk av tekst.


Rustikt, elegant, morsomt, chic, bohemsk, mørke eller lyse farger, romantisk eller stilig. Det er utallige muligheter, og spør gjerne venner og kjente om de kan bidra med noe. Kanskje det er en bestemor, tante eller fetter som har en fantastisk vakker håndskrift. Finnes det en kunstner i familien, som kan trylle frem noe personlig dekor, og hva ønsker du å bruke inne - og hva kan du bruke ute. Moderne bryllup gir rom for det meste, og det er hva du og dere liker, som er viktig, - og avgjørende for deres stil på deres bryllup.
Håper dere lar dere inspirere til å ta i bruk nye og spennende accessories på under vielsen, på bryllupsfesten, og ikke minst fotoshooten. Gøye 'PROPS', gjør din bryllupsfest og fotoshoot unik. Noen ønsker mye, og andre ønsker litt. Det er opp til deg hva - og hvordan du vil gjøre det. Popular Posts