Tuesday, March 5, 2013'Elopement' på Vakre Island

Fra Colorado til Island med kun Kjærlighet


Bryllupet til Lindsay & Dean har vi virkelig gledet oss til å vise. Vi har ikke noe godt norskt ord for 'elopement', men det er det dette bryllupet er. Lindsay og Dean er fra Colorado, men bestemte seg for å gifte seg under Iceland Airwaves Festivalen i Reykjavìk. De fikk tak i fantastiske Fotograf Holien Mo, som var med de i to dager. Første dagen kjørte de nordover for å oppleve landskapet & naturen og fotografere, før bryllupet skulle stå dagen etter. De giftet seg på Solfar, som er en skulptur, som ligger ved Sæbraut ved sjøen i sentrum av Reykjavìk.

Lindsay og Dean hadde holdt bryllupsplanene hemmelige, så før de gikk ut for å spise,  Skypet de hjem for å fortelle foreldre og søsken at de hadde giftet seg. Dagen ble avsluttet med konsert med Of Monsters and Men, som dedikerte den siste sangen til dem. 

Et slikt bryllup viser hva som er kjernen i et giftermål; to mennesker som vil love å elske hverandre livet ut. Uten staffasje, uten gjester, men for å feire kjærligheten til hverandre - med hverandre. BRUDEN SELV SIER: Vi visste vi ikke ville ha et tradisjonelt bryllup, men at vi ville gjøre noe unikt. I forbindelse med at vi skulle til Island for musikkfestivalen, og fordi vi hadde hatt samtaler om å gifte oss, foreslo jeg litt på tull, om vi skulle gifte oss 'hemmelig', mens vi var på Island. Idèen fikk fort ben å gå på. De to siste månedene før vårt eventyr skulle begynne, fant vi vår fantastiske fotograf, skrev våre løfter, fant kjole, og perfekte håndlagde smykker og accessories. Vi var klar. Det var kun et fåtall av venner som visste om det, og de holdt på hemmeligheten til etter vi hadde utvekslet våre løfter. Å gifte seg på en vakker øy under en musikkfestival, var en helt utrolig opplevelse.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Holien Mo // Brudekjole: David's Bridal // Brudens sko: DSW // Hårpynt: Brydferth // Brudens smykker: Vintage - Todd Reed - House of Telsa // Brudgommens antrekk: Calvin Klein // Catering: Grill Marked ( Grillmarkudurinn) // Make Up: Gunnhildur Gunnarsdottir

Popular Posts