Tuesday, April 30, 2013EKTE LÅVEROMANTIKK

Heidi + Håkon


Endelig fikk vi se et norskt låvebryllup - yay! Brudeparet heter Heidi og Håkon, og giftet seg på Gjesvold gård i Hole, 8. september 2012. Bruden ordnet seg hjemme, noe vi er store tilhengere av pga atmosfæren det skaper for bruden, og det at omgivelsene gir en ekstra personlige touch til bildene, med muligheter for å være ekstra kreativ når det kommer til fotografering av bruden og hennes detaljer. Heidi er nydelig vakker i sin Benjamin Roberts kjole, og det store bildet av henne 'i hår og make-up', er som tatt ut fra et fashion magasin. Bryllupsfotografen som var med de hele dagen, og fanget et hvert øyeblikk er Stine hos Studio Vest.BRUDEN FORTELLER: Vi ville ha en dag som var oss. Det skulle være høytidlig og med fantastisk mat og drikke, men det skulle også være en avslappende atmosfære og en dag med familie og venner. Vårt beste minne fra dagen er alt, og det er vanskelig å velge. Er bare så utrolig fornøyd med helheten, koste oss virkelig. Jeg er veldig fornøyd med å ha frisør hjemme sammen med forloveren, det skapte en veldig rolig og koselig start på dagen. Vi er også utrolig fornøyd med vigsler fra Humanetisk forbund som virkelig la en jobb i Vigselen. Hadde også to gutter som spilte akustisk gitar og sang i bryllupet. Det satte den riktige stemningen i vår sermoni. En fantastisk middag og fest. Ikke minst er jeg fornøyd med at vi hadde fotograf hele dagen. Vårt tips til andre brudepar er å planlegge et bryllup som representerer dere. Det er dere som skal kose dere, og bare kunne nyte denne dagen. Ikke nedprioriter fotograf, det er absolutt vært pengene! 

Velg en toastmaster som kjenner dere begge og som først og fremst er organisert, deretter morsom. Toastmaster skal lose dere knirkefritt gjennom dagen. Forskjellen på en uorganisert komiker, og en organisert flink toastmaster kan være ganske mange timer ekstra til bords, og ellers en rotete opplevelse. Cateringen var privat, og det var bror til Håkon sin forlover; Thor Øyvind Rudstaden. Da vi giftet oss jobbet han som konditor hos Condelica. Har gjort det veldig bra i kokke-NM, jobbet på flere bra hoteller. Han satte sammen med fireretters middag i samarbeid med oss. Maten skulle gjestene huske og det gjorde de også. Vi valgte å feire på Gjesvold gård i Hole kommune. En veldig gammel gård som er gjort om til selskapslokaler. Det var viktig for oss å finne et sted hvor vi var for oss selv, og at det ikke var bryllup i nabolokalet. Vi ville også ha et sted som var intimt - og at det ikke ble for staselig. Gjestene skulle føle en avslappet stemning og virkelig kose seg. Gjesvold er absolutt et sted med sjarm og stemning, og det er der vi er fra, og hvor vi hadde bosatt oss rett før bryllupet.

FOTOGRAFEN FORTELLER: Det var en fantastisk dag med strålende sol. Litt vind, men bare akkurat passe til å løfte på sløret. Utrolig stemningsfull vielse i flotte omgivelser! Fotografen kan skrive under på at middagen var helt villt god. En kjempefin dag.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Stine hos Studio Vest // Brudekjole: Benjamin Roberts via Diin Brudesalong // Brudens Sko: Kristins Brudesalong på Frogner // Hår & Make-Up: Bekjent av en venninne // Brudgommens Antrekk: Sjakett leid av Kristins Brudesalong på Frogner // Brudebukett & Blomster: Stua Fjeld - Hønefoss // Selskapslokaler: Gjesvold Gård

Popular Posts