Sunday, April 28, 2013SØNDAGSINSPIRASJON

- FAR & DATTER ØYEBLIKK -

Ingenting er mer rørende enn når øyeblikkene med stor Ø, blir fanget på bryllupsdagen din. Vi viste en bloggpost med brudgommen som møter sin brud for første gang, og den ble som forventet en kjempehit. Derfor har vi gledet oss til å vise dere disse bildene, som fanger bruden og hennes pappa, på den store dagen. Bildene viser rørende øyeblikk hvor far får se sin datter som brud for første gang, opp kirkegang når han 'gir hennes hånd' til ventende brudgom, fra brudens dans med pappa, senere på kvelden, og andre øyeblikk. Det som også er nytt er at man tar en First Look med brud og far, og vil du ikke gjøre det med din tilkommende, så la pappa steppe inn. Vi kjenner noen som virkelig skal få slite med lommetørklet når den tid kommer at datter skal giftes bort. Underteksten på endel av bildene, fortalte at brudens dans med sin far, gjerne var til Heartland sin rørende sang: I Loved her first. (kan fint høres mens man ser på bildene).
Kilde Ukjent


Helmut Lang Photography via JunebugWeddingsKilde ukjentDet er masse mer å ta av når det gjelder slike stunder, og vi retter en stor takk til Moment Junkie, som har en knallkul blogg med masse mer av rørende øyeblikk fra bryllup, og hvor vi var så heldig å finne mange av bildene. Andre kilder er Bridal Guide, Snapknot og The KnotPass på at din fotograf, fanger nettopp slike øyeblikk - det er minner som gjør èn varm om hjertet i generasjoner som kommer. Og et lommetørkle til pappa med noen fine håndbroderte ord, det må være den perfekte gaven. Hvis ikke du kan brodere selv, eller kjenner noen som kan det, er det masse å få kjøpt på ETSY.

Hvordan tror du din far vil reagere når han ser deg som brud - blir det store tårer, eller beholder han roen, tror du?  La oss høre hva du tenker i kommentarfeltet.

Popular Posts