Sunday, May 5, 2013SØNDAGSINSPIRASJON

- OPPSATT HÅR -

Det nærmer seg den store bryllupssesongen og vi tenkte vi skulle vise noen flere brudefrisyrer. Dette innlegget er dedikert til oppsatt hår, med en moderne twist. NWB ønsker å se flere norske bruder i moderne oppsatte frisyrer, enn i stramme 'gammeldagse' oppsett som får bruden til å se langt eldre ut enn hun er. Løsere oppsett med god fylde bak (og oppå), gjør at også proporsjonene blir riktig. Og det skal helst ikke se ut som det er lakket på plass (selv om det er det). Det tilfeldige dominerer også i oppsatte brudefrisyrer og i brudetrendene internasjonalt, og gjør at frisyrene blir mer naturlige, elegante og klassiske. Husk å ta en prøvetime, så du er sikker på at du blir fornøyd med resultatet på bryllupsdagen din, og ta med bilde, eller lagre det du liker på mobilen eller Ipad'en, og ta med. Idag er det mange flinke frisører, og vi håper å kunne gi dere en god oversikt over de beste og kuleste, når våre nye sider med The NoteBook, lanseres. For de som ikke fikk med seg vårt første innlegg med stylish brudefrisyrer, så finner du det her.


Ønsker du flere tips til gjør det selv, og kule hårfrisyrer, anbefaler vi å besøke The Small Things Blog. Hun viser step by step med bilder,  og videoer av alle frisyrene.

Send oss gjerne bilder av din brudefrisyre, så samler vi de i en egen bloggpost med norske brudefrisyrer! Skyt oss en epost med bilde, navn og navn på fotografen på norwegianweddingblog@gmail.com.Vi gleder oss til å se!


BILDEKILDER: PowderBlueBijoux // Elizabeth Messina // Hair and Make-Up by Steph // Belle The Magazine // Hair and Make-Up by Steph // Ciara Richardson // Dev Photography - BridalMusings // Anne Robert Photography // Harwell Photography // Joie Lala // Oncewed // Shop Ruche via Onewed // Kevin Paul Photography via The Brides of Oklahoma // Jessica May Photography // Rylee Hitchner via Oncewed

Popular Posts