Monday, May 6, 2013SAREH NOURI BRUDEKJOLER

NEW YORK


SAREH NOURI design, er best kjent for sin smigrende figur, romantisk, men likevel moderne silhuetter ledsaget av den ubeskrivelige wow faktoren som gjør deg målløs. De er å finne i '17 high-end' salonger over hele USA, inkludert Kleinfeld Bridal i NYC & tre internasjonale butikker. Sareh sine kjoler ble omtalt på sesong 2 av TLC er "Brides of Beverly Hills", filmet på Renee Strauss for Platinum Bride i Beverly Hills. Denne sesongens American Idol Alum, Diana DeGarmo, valgte Sareh Nouri sin Farangis kjole til sin bryllupsdag. Du kan se videoen i People Magazine Style Watch, og på WeddingChannel. Sareh og hennes Sophie kjole vil vises på TLC sin serie "Cake Boss" denne våren. The Spring 2013 kolleksjonen, er inspirert av 'Vintage Fairytale', med en touch av glitter. Enchanted Atelier sitt vakre tilbehør kler Sareh Nouri kjolene perfekt. Ønsker du å se kjolene live, kan du klikke deg inn her. Klikk deg også inn og se på hennes usedvanlig vakre brudebelter.Da Sareh Nouri var ung, elsket hun brudekjoler. Forskjellen på Sareh og andre, er at hun aldri vokste fra den fasen. Faktisk spøkte hennes far i sin tale på hennes bryllupsdag, angående hennes pågående besettelse for brudekjoler. Så kanskje det er skjebnen som gjorde at i jakten på sin egen kjole, ble hun sendt ut på veien mot sin egen kolleksjon. Sareh ble stadig mer frustrert, etter som bryllupsdagen nærmet seg, og hun ikke kunne finne "the one" - en kjole som var sofistikert og tradisjonell, eterisk og elegant på en gang. I desperasjon, bestemte hun seg for å designe sin egen brudekjole. Som nygift innså hun at hvis hun hadde problemer med å finne den perfekte kjolen, ville hundrevis av andre bruder føle det på samme måten. Veien ble til, og Sareh jobbet målbevisst med sin design. Og i 2011 så hennes kolleksjon dagens lys; Couture design som består av luksuriøse, fine importerte franske blonder og italiensk silke, en håndlaget produksjon så lett, tradisjonell og elegant for dagens moderne og sofistikerte brud. Hun sier:

"Jeg tror å finne en brudekjole er som å finne en sann venn, du skal være i stand til å stole på den, du skal aldri angre på den, og når du ser den skal den alltid få deg til å smile".

SAREH NOURI OG HENNES MODELLER


Vi er så glad for at Sareh Nouri - New York, tok kontakt med oss, slik at vi kunne vise våre norske lesere disse fantastiske drømmekjolene. NWB håper mange norske moderne bruder får øynene opp for denne dyktige designeren, som leverer kvinnevennlig og feminin design, med en touch av vintage og eleganse, noe vi mener burde passe den norske brud 'just perfect'. Idag er det langt enklere å reise til New York, eller andre internasjonale storbyer for å shoppe Brudekjolen med stor B, og utvalget er derfor desto større, for å nettopp finne akkurat din drøm av en kjole. Ta gjerne kontakt med deres kontorer, og sett opp en time i forkant av din reise. De hjelper deg mer enn gjerne. Vi har flere favoritter blant hennes modeller, og anbefaler dere å surfe rundt i de forskjellige kolleksjonene.

“I believe finding a wedding dress is like finding a true friend; you should be able to trust it, you should never regret it, and whenever you see it… it should always make you smile.”

Popular Posts