Wednesday, May 1, 2013INVITASJONER & PAPIR/TRYKK TIL BRYLLUP

Inspirasjon til de viktige 'papirdetaljene'

NWB har alltid vært glad i lekre & kule bryllupsinvitasjoner, og har latt oss inspirere av alt det vakre som finnes på markedet der ute. De fleste internasjonale kort og invitasjonshopper, sender også til Norge, så det er mye å velge i for de som er litt kresen. Førsteinntrykket til bryllupet begynner med invitasjonene som sendes ut, og det er ekstra kult å gjennomføre stilen med å lage en rød tråd som følger hele bryllupet fra invitasjon til takkekort. Prisnivået på de internasjonale kortbutikkene er også veldig gunstige, noe vi hos NWB vet å sette pris på. Så ikke la deg skremme av at butikkene er på engelsk, for kanskje er det akkurat en av de som kan levere ditt perfekte 'stationary'. Vanligvis er de særdeles hjelpsomme, og svarer raskt på mail hvis du har noen spørsmål. Her gir vi dere ihvertfall et lite utvalg å drømme seg bort i. For de som ikke allerede har sendt ut invitasjonene, er det kanskje noe å vurdere.


Minted tilbyr ofte giveaways og rabatter til lesere av forskjellige internasjonale bryllupsblogger, og er en stor og velkjent leverandør av sofistikerte og kule invitasjoner med forskjellige uttrykk til bryllup. Og vi må jo bare si oss enig med resten av 'verden'. De leverer stor variasjon, og uendelige mye valgmuligheter på design, fonter og utførelse, noe som gjør at du kan personliggjøre invitasjonene, og alt papirtrykk du trenger til bryllupet.

Øverste to bilder: Minted via Boho Weddings - Nederste bilde: Minted via Elizabeth Ann Designs

So much pretty - so hard to choose.

Foto til venstre: Susan Dean Photography via Ilovesmag, håndlaget av Bruden - Foto til høyre: Jose Villa

Bildet over til venstre viser kirkeprogram som er håndlaget av bruden. Har du, eller noen du kjenner litt kunnskap om fonter og papir, så er det mye man kan lage selv også. Bildet til høyre viser litt morsomme og spesialdesignet invitasjonssett.


Fargevalg og fargesammensetninger er uendelig, og det er kun fantasien som begrenser sluttresultatet. All design er lov, og det finnes mange kule fonter utenom den klassiske 'løkkeskriften'. Og uttrykket blir like stilig. Det er også viktig å tenke at det er ofte blandingen av fonter som gjør den store forskjellen. 

Nederste bildeserie fra MaeMae Paperie

Denne siste bildeserien viser bare et pittelite utvalg av hva MaeMae Paperie har å tilby. Her er det morsomt, kult og stilig om hverandre, med masse personlighet. Vistaprint tilbyr også flere kule design, som du kan lage selv online. Der står du fritt til å bytte fonter, og noe design på de ferdige malene. Veldig enkelt, og også veldig prisgunstig. De sender til Norge på 7 dager. Da gjenstår det bare å si: Happy Surfing! 


Popular Posts