Saturday, May 18, 2013MODERNE & KLASSISK

Fra Nashville til Norge med kjærlighet


NWB har vært fans av arbeidet til QAvenue Photo i lang tid, og da vi med stor overraskelse og glede mottok en svært hyggelig og lang mail etter vår henvendelse, ble vi mildt sagt overlykkelig. Vi har fått æren av å publisere flere fotoshoots fra dem. Q Avenue består av Jen + Brad, som er gift, og ansett av sine klienter som fantastiske mennesker å jobbe med, og ikke minst herlige personligheter. Etter vår korrespondanse med dem, kan vi ikke annet enn å si at deres artistiske uttrykk og arbeid, står i perfekt stil til deres varme, hyggelige og genereøse fremtoning. Og vi nikker enig til hva deres kunder har sagt. De har også gitt klart uttrykk for at mer enn gjerne vil komme til Norge og fotografere norske brudepar,  så liker du deres arbeid, ikke nøl med å ta kontakt selv om de er en flytur unna. Det går tross alt fly over 'det store blå' daglig, dessuten elsker Brad & Jen å reise. 

Bryllupet vi begynner med er fra Two Rivers Mansion, hvor vakre Stephanie og hennes kjekke Justin giftet seg. Ikke bare er det en fantastisk eiendom, vi falt også pladask for interiøret og atmosfæren, og vi synes det skapte den perfekte rammen rundt deres store dag den 5. april 2013. Stephanie er 'stunning', i sin Allure 8800 kjole. I tillegg til den klassiske og alltid stilige Bird-cage'en, hadde hun en enkel brudebukett med hvite roser og liljer, fordi brudens mor brukte liljer i sin brudebukett for over 35 år siden. Stephanie ønsket enkle blomster, som ikke skulle være for forstyrrende. Ikke bare gjorde bruden sin egen make-up, hun sminket også sin mor, sin søster, mor til brudgommen, og sin forlover - alle sammen ble sminket med Chanel sin make-up. Intet annet enn imponerende på sin egen bryllupsdag. Da er det bare til å nyte denne vakre kjærlgihetshistorien, og om ikke bildene er vakre nok, så følger det også med særdeles vakre ord fra bruden og brudeparet. Det ble ganske så blankt i øynene da vi jobbet med oversettelsen. Viktige ord å ta med seg for alle som skal gifte seg, er nygift, og også mer 'erfarne' ektefolk.BRUDEPARET FORTELLER: 
Brudens favoritt minne fra dagen: Jeg gjorde meg klar i herskapshuset, og Brad og Justin var nede i hagen i i front. Jeg hadde ikke sett Justin ennå, og var veldig rolig og samlet, helt til Jen sa: «Å, der er de". Da jeg så gjennom vinduet og så Justin, kom tårene, og hjertet mitt begynte slå fortere, og jeg ble så nervøs; dette er dagen som jeg hadde ventet på siden den kvelden jeg møtte Justin. Jeg er den absolutt heldigste jenten i verden, og det å se ham for første gang, dresset opp så stilig, klar til å gifte seg med meg, var den mest fantastiske følelsen jeg noen gang har hatt. Det var bare en overveldende følelse av kjærlighet og spenning, da jeg skjønte at dette virkelig var den første dagen i resten av våre liv som ÈN; som mann og kone - som livspartnere. Jeg vil aldri glemme den måten jeg følte det inni meg, akkurat da jeg stod og så ned på min fremtidige ektemann.

Brudgommens favoritt minne fra dagen: Jeg tror at mine beste minner var åpenbart det å tilbringe tid med familie og venner, og selvsagt se Stephanie for første gang, og ta bilder tidlig slik at vi kunne tilbringe litt kvalitetstid sammen før ting tok sin egen naturlige vending. Pluss at det å henge med Brad + Jen er alltid en 'chi-centering' tid. Men jeg tror at mitt favoritt minne er fra like etter at vi var ferdige med å ta bilder, og vi var sammen oppe i 2 etg, fleipet, spiste snickers og sippet til champagne før bryllupet startet. Det føltes som vår tid på dagen, og det var hyggelig å kunne dele de dyrebare øyeblikkene med Stephanie, som ingen andre visste om.

Tips for andre par: Nyt hver dag av livet deres sammen som om det er den mest spesielle så langt. Ikke glem de små tingene som dere liker ved hverandre, og ikke la påkjenninger i jobben din, eller noen ting annet komme i veien for den viktigste delen av livet ditt - ditt ekteskap. Aldri føl at du går på livet alene, fordi det gjør du ikke - du har noen med deg, en som er der for å kjempe side om side med deg i denne verden, og sammen er dere ustoppelig. Aldri slutt å holde hender eller kysse, eller si "Jeg elsker deg", og husk å si "takk". Aldri krangle om små ting, og vern om hvert øyeblikk som du har med din kjære. Dagdrøm om dem hele tiden, og fantaser om neste gang dere får se hverandre - dagen vil aldri bli kjedelig, og du vil alltid se frem til å se din kjære igjen. Og, hvis jobbene eller andre situasjoner gjør at dere tilbringer mye tid borte fra hverandre, kommuniser så mye som du muligens kan. Send tekster, e-post, nåndskrevne brev (som betyr så mye mer enn du noensinne kunne forestille, helt til den dagen du får et håndskrevet kjærlighetsnotat fra din mann), og aldri glemme den mest fantastiske delen av livet ditt - den fantastisk personen du tilbringer den med. Altfor ofte, når tidene blir tøffe, bestemmer par seg for å gå i forskjellige retninger, i stedet for å arbeide sammen gjennom vanskelige tider. Men den mest givende følelsen er å vite at det er noen i livet ditt som du ikke kan, og ikke ønsker å leve uten, og at noen føler akkurat det samme om deg.

Hvorfor Brad og Jen? FORDI DERE ROCKER! Seriøst, dere har et spesielt bånd som gjør dere til et fantastisk par - og fantastiske fotografer. Dere er i stand til å gå tilbake og se på det store bildet, samtidig som dere fanger hver eneste lille detalj. Dere fanger de vakreste og mest intrikate detaljer i bildene deres, samtidig som dere får alle til å føle seg rolig og avslappet. Dere to er en drøm å jobbe med, og bildene taler for seg selv. Dere har fanget så mange kjærlige blikk, kyss, kos og intime øyeblikk - dere gjør at folk ønsker å være forelsket. Det å vandre gjennom en vakker vingård, eller en vakker liten by, holde hånden til mannen som jeg elsker, tilbringe tid med ham, vi normalt ikke villet ha, og deretter å kunne se tilbake på disse bildene for alltid - det er en uvurderlig gave. Dere to gir oss kjærlighetens gave, og evnen til å huske, og verdsette det for evig og alltid. Vi er så heldige å kjenne dere, og er så velsignet for å ha vært i stand til å jobbe med dere, ikke en gang, men tre ganger!

Bryllupsmottakelsen var gjort i familiens ånd, for å hedre familiene til bruden og brudgommen. Poenget med mottakelsen var å bringe familiene sammen, og for å takke dem for deres støtte, kjærlighet og tålmodighet i årene som har gått. Justin har vært i forsvaret, og vært borte for det meste i de fem årene forholdet har vart, men begge deres familier har vært ekstremt støttende og respekterte deres forhold fullt ut.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Q Avenue Photo // Brudekjole: Allure Bridal Style 8800 // Perleøredobber og armbånd: Tiffany & Co. // Halskjede: Arvestykke fra barndommen // Kasjmir cape med pels - gave fra brudgommen: Sofia Cashmere // Brudens sko: Nina fra Macy's // Hår & Make-Up: Av bruden selv. All sminke fra Chanel, øyenskygge Raffinement og rouge Rose Dust fra vårkolleksjonen 2013. Leppestift Rose Morganite med rouge Aqua lipliner // Brudgommens Antrekk: Dress fra Joseph A. Banks // Tversoversløyfe & lommetørkle: BuyYourTies.com // Brudgommens sko: Ecco // Vintage Elgin lommeur, ca 1912 - julegave fra hans kommende brud // Brudebukett: Fra lokal blomsterhandler i Green Hills // Vielse: Two Rivers Mansion // Selskapslokaler & Catering: Maggiano's Little Italy // Kaker og Cupcakes: Becker's // Pingvin kaketopp: RedLightStudio
.....................................................................................................................................................................


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem - ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Popular Posts