Tuesday, May 7, 2013NORSKE BRYLLUP PÅ

THE NORWEGIAN WEDDING BLOG


Vi tenkte vi måtte kjøre en liten oppsummering, og minne oss på alle de flotte norske bryllupene vi har vært så heldig å få publisere på bloggen. I denne omgang har vi hentet frem et bilde fra hvert av bryllupene fra virkeligheten, som vi publiserte i Februar. Februar var vår oppstart måned - og 12. februar publiserte vi bloggen, og vi retter en ekstra takk til 'våre' fotografer som trodde på oss, og vårt konsept, og sendte over alle deres vakre bilder.

Ønsker dere å se mer, klikker dere bare på fotografens navn. Og for noen flinke, og kreative fotografer i vi har i dette landet. Tusen, tusen takk for deres bidrag til å hjelpe oss å inspirere andre norske bruder - og brudepar, og alle andre som bare ønsker å nyte det visuelle vakre. Vi gleder oss til å se hva mer disse fotografene kommer til å trylle frem av bryllupsfotografering i årene som kommer. Sist, men ikke minst; en stor takk de alle våre flotte brudepar, som har delt sin store dag med oss.
På THE NORWEGIAN WEDDING BLOG, ønsker vi å fremheve de vakreste & orginale bryllupene fra Norge, Skandinavia og verden ellers, til glede og inspirasjon for våre norske bruder, brudepar, og lesere, slik at du kan planlegge din perfekte dag - og bryllup. Vi ønsker de personlige & moderne bryllupene med hjerte & sjel, de storslåtte, og de intime, de elegante og de bohemske. 

NWB ønsker å representere noe annerledes, noe som berører både blikket og følelsene. Derfor setter vi vår ære og stolthet i å publisere noe som kan vise noe unikt, og være med å dra de norske brud - og bryllupstrendene fremover i tiden. Vi ønsker å være moderne og fresh, med en stylish twist. Hos NWB elsker vi selvsagt detaljer, og ønsker alltid endel detalj bilder.

Vi publiserer bare bryllup som kommer fra fotografen av deres store dag. Har du et bryllup du ønsker vi skal publisere, be da den respektive fotografen ta kontakt med oss, for mer informasjon om hva vi trenger. Sammen med bildene ønsker vi at det skal følge en kort tekst om brudeparet om hvordan de/dere møttes, og hvordan den store bryllupsdagen var. Samtidig er det viktig å få med all informasjon om de forskjellige leverandører, som var med på å gjøre deres dag perfekt (dvs navn/tittel/leverandør med link, hvis det finnes). Ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan presentere moderne & stylish romantikk 'på godt norsk'!


Popular Posts