Sunday, July 14, 2013SØNDAGSINSPIRASJON
BRYLLUPS APPERÅ planlegge et bryllup innebærer gjerne lagring av veldig mye informasjon. Det gjelder ikke bare for par, men også for gjester. Overnatting og reisemuligheter, veibeskrivelser, kart, 'svar utbedes innen', bryllupsgave info, detaljer, kontaktinformasjon for ulike medlemmer av bryllupsfesten osv. Og hva er vel bedre enn hvis du kan samle alt det i en liten app?! Idag er det apper for det meste, og bryllup er intet unntak. I disse sosiale medier tider, er det også viktig å vite hva som er greit å bruke. Vi har funnet noen som kan passe norske og moderne bruder.
Hos Appy Couple får du alt dette i en app. Her kan du lage din egen webside, lagre info, sende ut epost og invitere gjester til å bruke appen.  Ønsker du å vite mer om hvordan det fungerer, og hvordan du kan får gjestene til å bruke appen, klikker du deg inn til Appy Couple


Så kommer vi til bryllupsinspirasjon. Og som brud er det er så mye man skulle samlet. Papirutklipp er over og ut, og vi mates stadig med masse inspirasjon via sosiale medier og vakre websider, og hvor skal man samle alt? Det hjelper ikke å ha det liggende på laptop'en eller den stasjonære, når man trenger infoen, når man er ute og rundt omkring. Da er Pinterest perfekt. Her kan du samle alt vakkert; kaker, kjoler, dekorasjon, blomster osv. Du kan ha offentlige boards og du kan ha 'lukkede og private' boards, som du bare kan se selv, eller dele med venninner og andre relevante. HER kan du laste ned for android, og HER kan du laste ned for Iphone. The Norwegian Wedding Blog har egen profil på Pinterest, men du kan også pinne våre innlegg og bilder til din egen Pinterest konto, ved å klikke på P'en under hvert innlegg.


Vi vet de fleste gjester idag tar bilder og videoer i bryllup, men hva med å samle alle bilder og videoer under ett, så får dere som brudepar med dere alle øyeblikkene, sett fra 'alle vinkler', uten at de bare 'forsvinner' i albumet til eieren, på en eller annen sin Iphone eller smarttelefon. Klikk deg inn til Wedding Snap, for mer info.
Sliter du med bordplasseringen? Fortvil ikke, her en app, som fikser dette for deg. Her kan du enkelt lage, og skrive ut bordplasseringen din til bryllupet. Det er enkel 'drag & drop' meny, og du kan importere gjestelisten fra Word eller Excel. Du kan bruke runde, firkantede og andre bordsettinger med mer. I tillegg kan du printe ut fra hvor som helst. Klikk deg inn til Top Table Planner.


Organiserer du så og si hele bryllupet selv, er Trello kjent for å være superpraktisk og hjelpsom, og til å holde alt velorganisert og oversiktlig. Du finner Trello her.
Lykke til med organisering av din store dag, og husk at du finner masse kule bryllupsleverandører i vår egen NOTEBOOK, som det snart kommer en app til. Da er det bare å laste ned apper, for en enklere bryllupsplanlegging.


Inspirasjonen bak innlegget, har vi funnet hos de kule bryllupsbloggene One Fab Day og Rock 'n' Roll Bride.

Popular Posts