Tuesday, July 9, 2013


EN NORSK KJÆRLIGHETSHISTORIE 
AV NORDICA PHOTOGRAPHY


Endelig kan vi dele den storslåtte kjærlighetshistorien til Ann-Torill og Jakob. De giftet seg i Oslo 25. mai 2013 - og bryllupsfesten var på vakre Losby Gods. Aldri før har vi sett Losby gjennom 'slike øyne', men gjett om vi liker det. Nordica Photography har igjen fanget historien, kjærligheten, brudeparet, gjestene og omgivelsene med sitt magiske blikk, på en måte som trollbinder oss som seer. Spektakulært, nært, røft og vakkert. Akkurat slik det ser ut til å passe det kule og flotte paret. Ann-Torill er 'stunning' i sin Maggie Sottero kjole, og birdcage slør. Vi har sagt det før, men sier det gjerne igjen; Nordica Photography; Wow, og tusen takk!


BRUDEN FORTELLER:

- Beste minne fra dagen:
Veldig vanskelig å velge ut et minne. Hele dagen var virkelig magisk! Men det  var flere ting som skilte seg veldig ut. F.eks da selveste vielsen var over og vi var på vei ned altergangen, hvor Jakob (brudgommen) pustet veldig lettet ut og alle som var tilstede under vielsen brøt ut i latter, og klappet og jublet oss hele veien ut av kirken. Et øyeblikk som var veldig spesielt for oss var da vi la en mini versjon av min brudebukett på graven til min Morfar som døde Oktober 2012. Vi begge satt ved graven hans og fortalte om vielsen. Jeg hadde lagd en amulett med bilde av Morfar på som hang på buketten. På den måten følte vi begge at han virkelig var tilstede. Et annet var da jeg skulle overraske Jakob og alle gjestene med et sambashow sammen med SambaLadies. Aldri vært så nervøs noen gang. Og aldri har noen plystret oc jublet så intenst som da de så meg komme ut på dansegulvet med det lille ssmba kostymet på.

- Tips til andre par:
Slapp av, ta det med ro og virkelig nyt dagen. Vær dere selv og la dette gjenspeiles gjennom hele dagen. Og for all del IKKE prøv å kontrollere noen ting. Dagen blir perfekt uansett!

- Inspirasjon bak feiringen:
Valget av Losby Gods som bryllups lokale var nok noe av det som var bestemt tilogmed før vi ble forlovet. De har en profesjonell ramme rundt bryllup som er utrolig. Gamlegodset på Losby Gods følte vi var perfekt for at alle våre gjester ville ha mulighet til å være seg selv 110% og gjøre akkurat det de ville. Inspirasjonen for bryllupsdagen vår var at det skulle være en ren feiring. En ren feiring av kjærligheten. Og med et ønske om at alle skulle kjenne oss igjen, implementerte vi ting vi er fascinert av i invitasjoner, dekorasjoner, valg av musikk og ikke minst underholdning. Hele dagen, fra begynnelse til siste sekund var fylt med enorme mengder kjærlighet mens latteren satt løst og tårer ble felt.

- Hvorfor Nordica: Først og fremst.... SE hva de har dokumentert! Vi som nygifte sitter og ser igjennom bildene våre og slideshowet vårt, og på et blunk er vi rett tilbake. Vi blir rett og slett forelsket i hverandre på nytt, igjen og igjen og igjen takket være det de har dokumentert. 
Vi hadde søkt på internett, sett gjennom et hav av bryllups fotografers hjemmesider uten å få den gode følelsen som forteller en at dette er fotografen man skulle velge. Det var da vi valgte å spørre venner, familie og bekjente om de hadde noen å anbefale oss. Slik kom vi da i kontakt med Nordica Photography. Vi elsket at de var så engasjerte. De ba oss om å sjekke ut et slideshow og 2 minutter ut i denne satt vi med en sterk følelse av at vi hadde vært tilstede i bryllupet. Vi kunne rett og slett føle hver følelse brudeparet og gjestene i det slideshowet hadde følt. Og jeg er sikker på at mange vil føle det samme når de ser slideshowet fra vår bryllupsdag: http://www.nordicaphotography.com/slideshow/anntorillandjakob/


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Nordica Photography // Brudekjole: Maggie Sottero, Victoriana via Kristins Brudesalong // Brudens sko: Rainbow Club, Simone via Kristins Brudesalong //  Hår & make-up:  Hår: Pia Eriksen, Billie Bangs Barbershop & Beauty bar - Make-up: Camilla Havnerås, Frogner Beauty Center // Brudgommens antrekk: Diplomatdress fra ZLIXX of Scandinavia via Ceremony Oslo // Brudebukett og Blomster: Mester Grønn avd Alna Senteret // Catering: Losby Gods // Venue/reception: Gamlegodset, Losby Gods


Popular Posts