Tuesday, July 23, 2013BRYLLUPSFEIRING PÅ DALEN HOTEL
ANETTE + STÅLE


Eventyrbryllup fra vakre Telemark og Dalen Hotel. Anette og Ståle giftet seg 8. juni 2013. Brudeparet hadde hele hotellet for seg selv og gjestene. Bruden har gjort mye selv, og bestilt smått og stort for å sette sammen alle de riktige detaljene i dekoren, og temaet rundt bryllupet. Anette hadde også to brudekjoler, og var slående vakker i dem begge. I tillegg ordnet hun den vakre brudefrisyren på egenhånd, og beviser at man ikke behøver frisør, hvis man øver seg i forkant, og ønsker å gjøre det selv. Anette forteller mer om dagen nederst i bloggposten, der finner du også masse informasjon og linker. Vi gratulerer det vakre paret med dagen, og takker så mye for at de ville dele den med NWB og våre lesere. Bildene er tatt av Fotograf Hanny Charlotte Pedersen.BRUDEN FORTELLER: 

Beste minne fra dagen: Det er vanskelig å velge étt beste minne fra dagen, men et av høydepunktene var da jeg sto med pappa utenfor kirkedøren og hørte kirketjeneren ringe i bjellene. Deretter hørte jeg fiolinisten begynne å spille sangen vi hadde valgt, og dørene (endelig) åpnet seg. Det var utrolig spesielt da øynene våre møttes. Et annet høydepunkt var selvsagt da presten erklærte oss for rette ektefolk. I tillegg hadde vi mange gode venner og familie som bidro til å skape en uforglemmelig middag. Det var harlem-shake, bord-battling, stev, solo-nummer og en hel del vanvittige bra innslag. En bryllupsmiddag som var alt annet enn langtrekkelig eller kjedelig. 

Tips til andre brudepar: Husk å nyte selve planleggingen, det er en stor del av bryllupet. Kos dere med hver del av prosessen, og ikke vær for nøye, det blir bra... uansett 

Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen? Vi ønsket å ha bryllupet i Telemark - hvor brudgommen kommer ifra. Vi undersøkte mulighetene vi hadde, etter våre behov og ønsker, hvor Dalen Hotel viste seg å passe perfekt. At man har mulighet for å ha et slikt eventyrhotell for seg selv, hvor man vet at alle gjestene tilhører bryllupet, syntes vi var stas. I tillegg kunne de tilby båt-tur med M/S Henrik Ibsen, som også var et ønske vi hadde. Vi er opptatt av eldre bygg, renovering, antikk og historie. Dette var med på å forme bryllupet vårt. 

Hvorfor Hanny Charlotte Pedersen? Vi undersøkte fotografer fra vår hjemby, hvor Hanny Charlotte Pedersen sine bilder falt spesielt i smak. Hun var villig til å komme på et samtale-møte i forkant, og da hun viste stor interesse og engasjement for vårt bryllup, var vi raske på å bestemme oss. Hun er jordnær, rolig, fokusert og meget dyktig. Vi er utrolig fornøyde med den jobben hun gjorde!  


LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Fotograf Hanny Charlotte Pedersen // Kjole: Jeg hadde to kjoler. Hovedkjolen er en Pronovias kjole, med bolero. Kjolen har blitt tilpasset av skredder. Festkjolen er en kjole inspirert av Cymbeline Egerie, kjøpt i Danmark // Sko: Kjøpt hos Sjuls Design i Tønsberg. An-heng med "Oui" (Ja, på fransk) er kjøpt på Etsy og sydd på av meg selv // Hår: Hår og sminke gjorde jeg selv. Håret satt jeg opp selv. En enkel oppsetting, som man fint kan klare selv, med litt trening i forkant. Krøll håret, del opp i seksjoner, og rull håret inn i små sirkler som festes med hårnåler. Husk bakspeil. Jeg hadde bestilt friske blomster til hår-pynt, som skulle matche brudebuketten. Slør med blonder. Sminke gjorde jeg også selv. Jeg brukte litt tid på å finne den sminken som passet meg og min hud best. Et bra tips, er å ikke prøve ut noe nytt i nær tid før bryllupsdagen... man vet aldri hvordan huden reagerer. Jeg bestilte en genial make-up spray på Ebay, "Urban Decay De Slick". Den får sminken til å holde seg like fin i mange timer // Brudgommens antrekk: Hugo Boss smoking kjøpt hos Ferner Jacobsen. Her får du god service, og de har skreddere som tilpasser dressen for deg // Brudebukett: satt sammen av hvite peoner, craspedia ("Billy Balls") bestilt på Etsy, brudeslør og prestekrager. Den er bundet med naturbånd. Blomster fra Blomsterbua i Dalen // Blomster: Blomsterbua i Dalen. Jeg kjøpte som nevnt en god del craspedia fra USA på Etsy. Disse er ikke lett å få tak i, i Norge. Jeg leverte dem hos Blomsterbua, som brukte disse med deres egne blomster. "Tilfeldig" og ulike sammensetning på bordene i brudeslør, peoner, craspedia, ranunkler og prestekrager. Knapphullsblomster; craspedia og knopp av peon, bundet med naturbånd // Catering og selskapslokaler: Vi leide Dalen Hotel fra fredag til søndag. De stod for nydelig mat og magiske lokaler. Fredag var vi på M/S Henrik Ibsen med ferske reker, og nydelige sjømat-retter (patéer, fiskesupper etc.) som hotellet stelte i stand. Dalen Hotel bruker nydelige råvarer fra lokale leverandører, som setter en egen sjarm på menyen. Når du leier hotellet eksklusivt, kan man bruke lokalene slik man vil. Hotellets direktør og staff er meget service-minded. Middag i spisesalen, fest i foajéen // Dekor: laget mesteparten av dekoren selv. Program, menyer og bordkort er bestilt på Etsy. En liten velkomsthilsen til gjestene med hjemmelaget Limoncello snaps og godteri. Flasker kjøpt på AliExpress, tag fra Etsy, godteri fra The Nutty Fruit House, cellofanposer fra Ebay


Popular Posts