Thursday, July 11, 2013TIPS & GAVEIDÉER 
FRA BRUD TIL HENNES BRUDEPIKER OG/ELLER FORLOVER

Som brud har du gjerne èn, to eller flere brudepiker og forlover. Å være forlover/brudepike på bryllupsdagen er en oppgave de nærmeste får, og man har gjerne lyst som brud å gi venninnene sine en påskjønnelse som viser hvor mye du som brud setter pris på at de er der gjennom forberedelser i tiden i forveien, og ikke minst som støtte og hjelp på den store dagen. Det er også en gave i forbindelse med at man går fra en epoke til en annen, og at venninnene er med der på veien sammen med deg. NWB viser her noen gaveidèer som vi falt for.


Spesialdesignet kimono/morgekåpe i nydelige stoffer, farger og mønster er en superfin gave til brudepike/forlover. Perfekt hvis dere overnatter på samme sted siste natten, og ikke minst er de superfine i forbindelse med hår & sminke, og omkledning, og fotografering. (NWB er store fans av omkledning og klargjøring hjemme - og/eller på hotell pga komforten, og alle mulighetene for fotografering av forberedelsene til bruden). Har du flere brudepiker kan disse bestilles i samme mønster. Les mer hos Singing Slowly hos Etsy.


Eller hva med en nydelig clutch veske, med inngravert hilsen til din venninne(r). Her kan du velge både veske, fonter og personlig hilsen. Les mer hos Davie and Chiyo.Vakre øredobber pleier aldri å slå feil, og når de i tillegg er håndlaget, blir det ekstra spesielt. Her kan du også bestille til flere i samme stil og farger, eller mix & match tilpasset brudepiker/forlovers personlighet, og farger. Les mer hos MLE Jewelry.


Hva med en spesialdesignet liten veske/sminkeveske, i utvalgt stoff, mønster og farger med brudepike/forlovers navn. Et minne for alltid. Les mer hos Mama Bleu Designs


Eller hva med et smykke/anheng til kjede eller nøkkelring, med fine ord, eller navnet til brudepiker og forlover. En personlig og unik gave. Du kan lese mer hos My Blue Snowflake.


Klikker du deg inn til EldorTinaJewelry's kan du velge blant uttallige håndlagde og vakre øredobber og smykker.


For mer inspirasjon til gaver til dine beste venninner/søstre som hjelper deg i forbindelse med din bryllupsdag, klikk deg inn til Etsy. Vi er sikker på at dine brudepiker/forlover vil sette stor pris på en  personlig og unik gave i forbindelse med feiring av din store dag, og for det dere har sammen som venner og evnt søstre.

Popular Posts