Tuesday, August 27, 2013LUFTPLANTER

Har du hørt om Air Plants - luftplanter også kalt Tillandsia? Det er iallefall en voksende trend i den internasjonale bryllupsverden, når det kommer til blomsterdekorasjoner, dekor, og brudekuetter. Vi er ikke kjent med at det er vanlig å bruke i bryllup  i Norge, men det kan visstnok skaffes i de fleste blomsterforretninger og/eller bestilles. Vi har også lest oss frem til er at det er noe man kan dyrke frem selv, og som også er populært å gi bort som gave til bryllupsgjester, nettopp pga dette, om det er mulig i Norge, tør vi ikke garantere. Spør gjerne din lokale blomsterforhandler om de vet mer om hvor - og hvordan den kan skaffes, for etter at du har sett alle disse lekre inspirasjonsbildene, hvor luftplanter er brukt, tviler vi ikke på at det er flere som ønsker å inkorporere disse i sine brud & bryllupsdekorasjoner. I tillegg passer de perfekt til alle årstider, alle andre blomster & farger, og som et ekstra fint tilskudd til sukkulenter. NWB synes iallefall at de supersøte og superkule; vår nye lille inspirasjonglede.
Vi håper du lot deg inspirere av disse innovative dekorasjonene, og bruken av Air Plants - Luftplanter. Finnes det en annen bedre norsk betegnelse for plantene, legg gjerne igjen en kommentar under her.

Det finnes uttallige former og betegnelser, men noen av de mest brukte er såvidt vi har forstått: tillandsia bulbosa - tillandsia stricta - tillandsia aeranthos.

Popular Posts