Monday, August 19, 2013SØRLANDSIDYLL


Nydelig bryllup fra brudgommens familiegård Molland i Grimstad. Carina og Eivind giftet seg en vakker sommerdag i år, og feiret med familie og venner i en avslappet atmosfære på foreldrene til Eivind sin gård. Bruden er stunning i sin vakre brudekjole, og ikke minst liker vi hennes frisyre. I tillegg ser vi at en av hennes brudepiker har på seg en lekker kjole i årets pantonefarge. De stemningsfulle og vakre bildene er fanget av fotograf Hilde Kvivik Kavli hos Love & Lilies. Tusen takk for at dere ville dele dagen med oss!BRUDEN FORTELLER: 
- Beste minne fra dagen: Øyeblikket hvor kirkedørene gikk opp var helt fantastisk og veldig følelsesladet. Selve seremonien i kapellet var et av høydepunktene. Et pigekor bidro med sanger som vi hadde valgt ut på forhånd, noe som bidro til en fin og personlig stemning inne i det lille kapellet. Etter vielsen svevde vi resten av dagen. Feiringen etterpå var veldig koselig og avslappet. Det toppet seg på kvelden når dansegulvet var fylt med tre generasjoner.      

- Tips til andre brudepar: Med fare for gjentakelse; planlegging. Og sørg for å fordele oppgaver til de som vil hjelpe tidlig. Vi er utrolig fornøyde med fotografen vår, Hilde Kvivik Kavli. Hennes lune personlighet gjorde at vi slappet veldig godt av når vi skulle ta bilder. Hvis vi skulle giftet oss igjen ville vi hatt henne der hele dagen! Å samarbeide med dyktige mennesker gjør at man slapper veldig godt av. Jens Christian Eide er lidenskapelig opptatt av mat og engasjert helt fra begynnelsen av. Han hadde også stålkontroll, noe som gjorde at vi aldri var i tvil om at middagen skulle smake.  

- Hvorfor valgte dere å feire bryllupet slik - hva var inspirasjonen?
Vi ønsket at bryllupet skulle være personlig og uformelt. Vi føler oss heldige som hadde mulighet til å feire det hjemme på gården til Eivinds familie. Da kunne vi invitere familie og venner i alle aldre. Barna som var med i bryllupet kunne løpe fritt rundt og leke. Det at alle, tilsynelatende, koste seg gjorde at vi slappet av og hadde en fantastisk dag!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole : Forever yours via Agape // Sko: Unisa // Hår: Benedicte, Anne Margrethes Frisør // Make up: Joan hos Wahwah // Brudgommens antrekk: Dress fra J. Lindeberg, Sko fra Tiger // Brudebukett: Interflora Kreativ // Blomsterdekor: en av brudens forlovere ordnet blomster i kirken og i lokalet // Catering: To flinke venner, Jens Christian Eide & Kim Asle Bygland, fra Jens Eide Catering // Selskapslokaler: Gården til brudgommens familie, Molland.

Popular Posts