Tuesday, August 13, 2013


SØRLANDSIDYLL
ASBJØRN & HEGE


En vakker kjærlighetsdag fra det blide sørland. Asbjørn og Hege giftet seg i Birkenes kirke nå i sommer, og som vi ser av bildene fanget av den alltid flinke Hilde hos Love & Lilies, ble dagen perfekt. Vi elsker de sarte fargene og designen på brudebuktetten, og de lekre skoene fra Hassall kolleksjonen. NWB har også vist forlovelsesbildene til Hege og Asbjørn, og de kan du se her. Vi ønsker Hege og Asbjørn lykke til med fremtiden, og livet sammen.BRUDEN FORTELLER:
Beste minne fra dagen: Når vi gikk ut av kirken som nygifte og når vi sjokkerte alle med brudevalsen, som ingen forventet. Ellers så var dagen avslappende og perfekt.

Tips til andre brudepar: Kos dere med planlegging, kjøp ting etterhvert som de dukker opp. Ikke bruk for lang tid på å "jakte" etter små detaljer, det blir mye gøyere om du "forelsker" deg i alt underveis, og slik blir det også mer personlig. Pass på å ikke stresse den siste uka, slik at dere er klar for å nyte dagen fullt ut. Noe av det beste var at vi hadde en dyktig fotograf med oss hele dagen, slik at nærmeste familie også kunne slappe av, og slippe å ta "de obligatoriske" bildene. Samtidig har vi fått mye gode tilbakemeldinger på å ha noen aktiviteter, som quiz, minnebok, og at gjestene kunne ta bilder med polaroidkamera, mens vi ble fotografert etter vielsen.

Hva var inspirasjonen bak bryllupet?: Familie og venner betyr mye for oss, og vi ønsket å ha så mange som mulig med på den store dagen vår, samtidig som vi ikke ville betale alt for masse! Derfor trengte vi et lokale som føltes stort nok, men allikevel lite nok til å bli personlig. Fantastisk mat, lyse og fine lokaler, god service, og et personlig forhold til stedet, gjorde at vi valgte Folkehøgskolen Sørlandet som selskapslokale. Vi ønsket at det skulle være så personlig som mulig, og har derfor laget alt av trykksaker, bordkort, dekorasjoner osv. selv. Alt ble veldig avslappende og koselig, og vi fikk en minnerik dag.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Love & Lilies // Brudekjole: Maggie Sottero - fra Kristins Brudesalong, Oslo // Sko: Hassall - fra Kristins Brudesalong, Oslo // Hår: "To frisører", Birkeland // Makeup: Make-upartist Eva Rølland // Brudgommens antrekk: Sønnik, Kristiansand // Brudebukett: Camillas Blomster, Kristiansand // Catering og Lokale: Folkehøgskolen Sørlandet

Popular Posts