Saturday, August 10, 2013VELKOMMEN TIL SPARKS STUDIOS
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette SPARKS STUDIOS hjertelig velkommen som ny annonsør i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle VIDEOGRAFER og BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva hun selv sier om bryllupsfotografering og bryllupsfilm:

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything" - Aaron Siskind

"For meg er det dette bilder handler om, å skape et varig minne for fremtiden som kan huske for deg når årene tar hukommelsen. Det er for meg et stort privilegium hver gang noen spør meg om å fange disse øyeblikkene som de ønsker å huske. Det er som de overlater til meg å fortelle historien sin for fremtiden. Det er virkelig et stort ansvar og som gir meg ærefrykt for oppgaven hver gang. 

Sparks Studios fikk navnet sitt utifra denne tanken. Vi vil at fortelle historien deres slik at det tennes gnister i folk som ser bildene eller videoene våre. Om det er 5 eller 50 år etter bryllups-dagen. Når vi lager bryllupsfilm ønsker vi å lage en film som ikke blir gjemt bort i en skuff etter å ha blitt spolt igjennom ett par ganger med jubileumer, både fordi den er for lang og for kjedelig. 
Vi skaper en kort og lettsett film som viser essensen av dagene og som lettere tar deg rett tilbake til de samme følelsene, de samme tankene, den samme forelskelsen som du kjente på på bryllupsdagen din. En film som du også kan dele med venner og slekt som kanskje ikke fikk feiret sammen med dere."


Ønsker du å vite mer om SPARKS STUDIOS - klikker du bare HER.
..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du annonsere i hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt annonsering - Les vår FAQ.

Popular Posts