Wednesday, August 7, 2013


MODERNE & ELEGANT


Endelig kan vi vise dere dette romantiske bryllupet fra Stavanger. Ane og Ronny giftet seg i Randaberg kirke 1. juni 2013. Brudeparet ønsket en dag med masse romantikk og godt innhold, og forteller selv at den kunne ikke blitt mer perfekt. Bruden er nydelig i sin Lusan Manongus kjole, og vi elsker boleroen hennes, med blonder og ermer, samt sløret og brudebeltet i silke. I tillegg har vi stor sans for hennes hår & make-up. En god øyemake-up, gjør seg svært godt på bilder. Da er det bare til å nyte bildene som svenske Annelie Photography har fanget. Annelie er bosatt i Uppsala, men reiser gjerne rundt i Norden og resten av verden og fotograferer.


BRUDEN FORTELLER: Vi giftet oss 1. juni 2013. Det var en vindfull dag, noe som er morsomt, fordi vi var forberedt på om det skulle regne eller være sol, men vind, det hadde vi ikke tenkt på! Så locations til brudebildene måtte vi finne plasser hvor vi fant ly for vinden. Planen var å ta bilder på stranden også, men der var vi sjanseløse. Location til bildene er i "Myra", en park i Randaberg, og på gården til brudens onkel, "Stendal gård", hvor de har laget til en cowboy by. Vi giftet oss i Randaberg kirke. Vi valgte denne kirken fordi det er en gammel, tradisjonell og nydelig kirke med langt kirkegulv, samtidig som den har en fin og koselig sjarm over seg. Randaberg er også hvor jeg kommer fra. Festen hadde vi på Solastranden gård, som ligger i Sola kommune, hvor brudgommen kommer fra. Da vi var på let etter festlokale til bryllupet, så vi etter noe unikt, fint, koselig; et lokale med flere rom som gjestene kunne boltre seg på. Da fant vi dette lokalet, som også har en nydelig beliggenhet, rett ved siden av sola stranden, var det perfekt! Samtidig hadde de også servering av mat og drikke, og delvis pynting av lokalet utenom bordene, så vi slapp å tenke på det.

Beste minne fra dagen: Et av våres beste minne fra dagen var når vi så hverande i kirken, og selve vielsen. Når det gjelder vielsen, så hadde vi vært fast bestemt på at vi ønsket at den skulle være romantisk, men samtidig inneholde mye sang, glede og en god stemning, noe som den absolutt gjorde og det ble helt perfekt. Presten var også helt fantastisk! Da vi ankom festlokalet, stod alle gjestene tapre og klare i vinden å ventet på oss og toastmaster hadde laget et heiarop/sang som alle sang for oss. Det var utrolig gøy! Små overraskelser løfter dagen bare enda mer! Bryllupsfesten og talene var var også helt fantastiske, og det virket som alle gjesten storkoste seg masse, det gjorde hvertfall vi!

Tips til andre brudepar: Begynn planleggingen tidlig, og skriv ned alt som man tenker, og hvordan nettopp dere ønsker å feire denne dagen. Husk det er deres dag, så ikke nøl med tanker man kanskje føler er uvanlige eller annerledes. Nå til dags er alt lov, så gjør det dere drømmer om! Kjøp gjerne en bryllupsplanlegger, hvor man skriver ned alle tankene. På selve dagen må man huske å nyte hvert eneste sekund. Små detaljer har ingeting å si denne dagen, man har fått sin drømmepartner, og dagen kan endelig nytes fullt ut med familie og gode venner.

Inspirasjon bak feiringen: Vi er et par som liker å være med på ting når noe skjer, og liker å være med på ting hvor det er god stemning blant alle som er rundt oss. Dette ønsket vi å speile igjen i bryllupet vårt, hvor vi ønsket at alle skulle kose seg masse, samtidig at vi også fikk vår drømmedag. Vi ønsket at dagen skulle være romantisk, med mye innhold, og god og lett stemning. Jeg er ganske detaljert av meg, men på en slik dag har man lov å være det i planleggingsfasen. I forkant var jeg innom flere bryllupsblogger som Style Me Pretty, Green Wedding Shoes og Pretty Chic Blog, for å finne inspirasjon. Fargen som skulle gå igjen i bryllupet var lilla og hvit, da brudgommen absolutt ikke ville ha rosa i bryllupet, så lilla ble nærmeste fargenyanse. Med mye inspirasjon over lengre tid planla vi inn små detaljer som løftet dagen, som at gjestene fikk hver sin lilla ballong som de skulle ha når vi ankom festlokalet, og som satte et preg på gruppebilde av alle gjestene, og bryllupsdansen som vi piffet litt opp fra vals til gangnam style, slik at gjestene ble helt paffe. Små drypp av overraskelser og litt utradisjonelle innhold kan virkelig sette sitt preg på dagen!

Hvorfor Annelie Photography? Vi var på let etter en fotograf med det lille ekstra, og da vi googlet oss rundt på en av nettsidene nevnt ovenfor, dukket det en reklame opp at svenske Annelie var bryllupsfotograf. Da vi så noen av bildene hennes, fant vi ut med en gang at hun ønsket vi ha, vi likte lyset på bildene, samtidig blanding at farget og svart/hvit bilder og så likte vi veldig godt de detaljebildene hun får med. Vi angret ikke et sekund da vi tok kontakt med henne. For en bra og hyggelig dame med mye talent! Vi fikk også mye for pengene, nesten for godt til å være sant! Vi kommuniserte litt frem og tilbake gjennom mail, så kom hun å tok prøvebilder av oss i november, testet ut locations, og de bildene ble vi utrolig fornøyde med! Så vi gledet oss masse til den store dagen hun skulle ta bilder av oss, noe som vil ble svært fornøyd med! Hun var med fra frisøren til bryllupsdansen var ferdig, og vi har fått mange bilder med mange fine detaljer, og gode minner fra dagen!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Annelie Photography // Brudekjole: Lusan Manongus og slør via Brudesalongen // Silkebelte er bestilt via Etsy // Bolero via Tulip Bridal // Smykker & sko: Øredobber, perletiara og sko er kjøpt i Krakow // Brudgommens Antrekk: Dressen er Tiger of Sweden via Eiki på Bryne, slips lånte brudgommen hos Eiki, skoene er kjøpt i Krakow // Brudebuketten og bukettene til forlovere/brudepikene: Lande Gartneri og Blomsterbutikk // Hår til brud, forlovere og blomsterpiker: Barokk frisør, Stavanger. Make-up på brud: Kicks Torgterrassen // Bryllupskake: Fru Ramussen lille kakebakeri // Selskapslokaler: Solstranden Gård 


Popular Posts