Tuesday, September 24, 2013CHIC & MODERNE PÅ KARMØY


Her kommer et kult og moderne bryllup fra vakre Karmøy. Norge har mye vakkert landskap, og kysten vår består av så mange perler, og her er en av dem. Miriam og Jone giftet seg 13. juli i den flotte Avaldsnes kirke, med sin unike beliggenhet på Karmøy. Miriam er nydelig i sin vakre Enzoani med perfekt blondebolero fra Pronovias. Hun topper det hele med nydelig moderne flettefrisyre og vakker blomsterbukett med blant annet klassikerne pioner og roser - enkel & nydelig. Så da er det bare å la seg rive med av dette herlige paret. Vi takker så mye for at vi får dele dagen deres, måtte det drysse glitter over hverdagene på veien videre. Flinke Dypedal Foto har fanget disse nydelige bildene, og vi gleder oss til å se mer fra dem.


BRUDEPARET FORTELLER: Vi var begge enige om at dette definitivt var den beste dagen i vårt liv. Vi giftet oss 13 Juli 2013, og selv om det så spøkefullt ut fra morgenen av, viste været seg å bli perfekt utover dagen, under fotograferingen var det overskyet hvilket er perfekt fotovær, og akkurat i det vi gikk ut av kirken kom sola frem hvilket var perfekt, og det gode været holdt seg utover kvelden, slik at gjestene kunne oppholde seg utendørs i frisk luft i pausene. Vi giftet oss i Avaldsnes kirke på Karmøy, en vakker gammel steinkirke fra 1200- tallet med mye historie rundt seg. Kirken er lokalisert på en høyde midt ut mot havet, og ble derfor også valgt som en av flere locations for bryllups-fotograferingen. Andre locations som ble benyttet var  Åkrasanden, en av Karmøys mange vakre sandstrender, Moloen på Åkra, i en hage på Sevland som eies av bekjente av brudens familie, og til slutt ble det tatt bilder med brudebilen på en avsidesliggende vei i Vedavågen. Brudebilen er en fin gammel boble, eid av brudgommens forlover, bilen tok forøvrig kveld iløpet av dagen, og måtte fraktes tilbake over fjorden med tilhenger. Festen ble holdt på Sevtun grendahus i Karmøy kommune, et nyoppusset flott lokale, med god plass, og flere rom og bevege seg i, dette lokalet har også et stort og godt kjøkken, hvilket var en fordel for kokkene på kjøkkenet. Vi fikk god hjelp av venner og familie til pynting av lokalet, og min bestemor stilte hagen sin til disposisjon for å hamstre inn peonene som ble benyttet til bordpynt. Det ble servert deilg fireretters middag fra Bohemer Catering som holder til på Karmøy. Prest, solosangere, pianist, toastmaster og fotografer var alle venner og gjester i bryllupet hvilket var med og satte et personlig preg på hele dagen.

Tips til andre brudepar:
Begynn planleggingen tidlig, dagen kommer før dere aner det, og mange ting må bookes et år i forveien, spesielt dersom dere ønsker en dato i høysesongen. Ellers så er det gøy å bruke venner og bekjente til oppgaver som toastmaster og lignenende, da dette gir festen et mer personlig preg. Det viktigste tipset er å slappe av når selve dagen kommer, og nye hvert et sekund. Vi hadde en uformell vennefest kvelden før, dette var veldig hyggelig, og gav også alle en muighet til å bli litt kjent før selve dagen.

Inspirasjon bak bryllupsdagen: Vi ønsket en mest mulig uhøytidelig fest med god stemning, og god mulighet til mingling, samtidig som noen av de tradisjonelle rammene rundt et bryllup ble ivaretatt. Vi brukte mye tid på bordplassering, da dette er et viktig utgangspunkt for hvordan samtalen rundt bordene flyter. Vi la vekt på at alle skulle ha noen kjente i nærheten rundt bordet, samtidig som det var rom for å bli kjent med noen nye. Vi ønsket også at feiringen skulle være preget av humor, og la derfor vekt på dette i planleggingsfasen ved å ha en "photobooth" bak i lokalet hvor alle kunne kle seg opp med hatter, løsbarter, masker og diverse, og ta bilder med selvutløser. Samtidig som gjestene hadde det gøy sitter også vi igjen med mange gøyale bilder. Vi hadde også laget et hefte hvor vi hadde skrevet en humoristisk preget introduksjon av alle gjestene i bryllupet, samt brudgommens favorittstriper fra Pondus. Når det gjaldt kjole, smink og hår samt pynting av lokalet hentet jeg mye inspirasjon fra ulike blogger, pinterest og ikke minst fra brylluper jeg selv hadde vært i tidligere. Jeg er også glad i små detaljer, og vi hadde derfor dekorert fyrstikkeesker med vintagemotiv til alle gjestene som var fylt med lovehearts og annet godteri.

Hvorfor Dypedal foto: Vi var ikke tvil da vi skulle velge fotograf, da det nygifte ekteparet Dypedal er gode venner, og brudgommen hadde derfor booket Øystein Dypedal som bryllupsfotograf mange år før vi var forlovet. Vi var så heldige at han giftet seg med en annen dyktig fotograf, og dermed fikk vi dobbel kvalitet. De er utrolig dyktige på det tekniske, i tillegg til at de er grundige, og benyttet hele fredagen til å undersøke locations slik at bildene skulle bli best mulig på dagen. I tillegg er de veldig kreative, og alltid fulle av energi. De ser alltid løsninger, og hadde bilen full av backup utstyr hvis været skulle skifte, som varme pledd og paraplyer. De samarbeider utrolig godt sammen, og lager en veldig god steming, min mann som hater å bli tatt bilder av koste seg til og med under fotograferingen. Vi er kjempefornøyde med bildene.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Dypedal Foto // Brudekjole: Fra Enzoani, kjøpt hos Nikolaj Brudekjoler i København, Bolero fra Pronovias // Smykke og øredobber: Fra Gullborgen i Bogstadveien // Brudgommens antrekk: dress fra Tiger of Sweden, vest og kravatt kjøpt brukt av kamerat // Hår til brud og forlovere: Pop Inn frisørsalong, Åkra // Make-up til brud: Skin By Nelly, Åkra // Bryllupskake: Iselins Kaker, Haugalandet // Brudebuketten & buketter til brudepikene: Futura blomster på Amfi senteret på Åkra // Mat: Bohemer Catering // Selskapslokale: Sevtun Grendahus
.................................................................................................................................................................................


THE NOTEBOOK er NWB sin egen lille online bok, hvor vi har samlet kreative & dyktige bryllupsleverandører som ønsker å strekke seg litt lenger, på alle måter. Har du et unikt produkt, tjeneste eller merkevare, som du mener vil passe inn i vår oversikt, ta kontakt med oss for mer informasjon, kriterier og medlemshonorar. Er du bryllupsfotograf, og vil vite mer om THE NOTEBOOK, og hvordan bli medlem - ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Popular Posts