Monday, September 16, 2013


ENCHANTED COLLECTION AV CORRINE SMITH DESIGN


Corrine Smith har designet brudetilbehør og utsmykninger siden 2004. I løpet av det siste tiåret har hun gledet tusenvis av bruder med sine kreasjoner, og vi er så glade for å kunne presentere hennes siste kolleksjon som vi er helt forelsket i; Enchanted Collection, og den burde falle i smak, og smykke enhver moderne og stylish brud. Bildene av hennes siste kolleksjon er like delikate og vakre som hennes produktene, og vi drømmer oss lett bort. Vil du se mer eller shoppe, finner du enda mer inne hos Corrine Smith Design. De utrolig dyktige fotografene som har tatt bildene er Craig & Eva Sanders Photography, som har en like lekker og innbydende nettside. Og den nydelige make-up'en og vakre hår er utført av Karen Bowen.


Designeren sier selv: "The Enchanted Collection har et utvalg av hodeplagg som er individuelle, romantiske og frisinnede i sin design. Jeg ønsket å lage design som innkorporerer en blanding av temaer som jeg personlig elsker, og i stedet se til vintage epoken og 1920-tallet og 30-tallet, har jeg hentet mye inspirasjon fra 1970-tallet. 

Bohemian stykker som Joelle, Jasmine, Olia og Pryia hodebånd er intrikat i sin i design kombinert med dristigere design som Paris med overdådig stoff tilbehør. Det er også klassiske stykker i samlingen med delikate mikser av perler, krystall og diamanter som Renee & Clamour hodeplaggene. 

Denne samlingen vil appellere til alle smaker, selv om det har vært stor grad av påvirkning av 1970-tallet bohem brude mote. Jeg har også hentet inspirasjon for kolleksjonen fra en rekke skreddersydde oppdrag som jeg har laget i løpet av de siste månedene."Corrine Smith Designs er kjent over hele verden. Corrine har vunnet flere bransjepriser innenfor brud og bryllup, og hennes arbeid pryder sidene av de beste bryllupsmagasiner, blogger og trykk publikasjoner over hele Storbritannia og internasjonalt, regelmessig. NWB håper det gir deilig inspirasjon for deg som ønsker unik pynt på din store dag.


KREDIT: Fotograf: Craig & Eva Sanders Photography // Hårpynt & Accessories: Corrine Smith Design // Hår & Make-up: Karen Bowen

Popular Posts