Wednesday, September 11, 2013


SIGNATUR COCKTAILS


Bryllup er en fin anledning til å sette igjen personlige og unike spor i alle små detaljer. Det er gjerne vanlig å servere musserende ved ankomst, men hvorfor ikke overraske gjestene med servere en signatur drink istedenfor. Jeg har selv vært med å lage signaturdrinker til bryllup, noe som alltid svært så gledelig mottatt av alle gjester, og det beste komplimentet er når gjestene bestiller samme drinken i baren utover kvelden også. Ikke bare er det godt & forfriskende, men det ser også kult & stilig ut, enten du velger rustikke 'norgesglass' eller elegante cocktailglass.LUCKY IN LOVE


foto & oppskrift via Floridian Weddings


1 kopp terninger moden honningmelon
1 oz vanilje vodka
1/2 oz. Cointreau
1/2 oz. Midori
3/4 oz frisk lime juice
1 ss grovhakket frisk mynte
minst 1/2 kopp kaldt brut Champagne eller tørr musserende vinMos melon i en blender (putt oppi en eller to spiseskjeer vann om nødvendig). Trykk på melon blandingen gjennom en sil i en cocktail shaker fylt med is. Tilsett vodka, Cointreau, Midori, lime juice og mynte. Rist kraftig for å blande. Sil blandingen i et avkjølt glass og topp glasset med Champagne, rør kjapt og server - voilá!


LOVER'S LEMONADE

1 1/2 gram Jack Daniels
1/2 unse Sweet and Sour Mix
4-6 gram Fresca eller andre sitrus brus
1 Maraskino kirsebær til pynt
En dæsj med grenadine Grenadine.

Bland de første tre ingredienser. Pynt med kirsebær og topp med grenadin.THE PINK ELEPHANT16 til 20 oz vodka
4 til 5 oz fersk lime juice
4 til 5 oz frisk lemonade
8 til 10 oz grapefruktjuice
2 til 2/12 oz tranebærjuice
Limeskiver (kuttet veldig tynn) til pynt

Bland alt, inntatt tanebærjuice i en 2 1/2 - liter mugge. Deretter tilsetter du tranebærjuice litt om gangen til fargen på drikken ser ut som lyserosa sukkerspinn. Avkjøl før serverin. Ved servering, hell den over is i avkjølte slanke longdrink glass. Pynt med tynne limeskiver (eller rosa plast elefanter). Forbered før bryllupet og lagre i beholder inntil det er klart til servering.


MANGO MARGARITAS

foto & oppskrift via Pioneer Woman

2 hele Limes
2 ss grov Sukker (dekoratør Sukker)
2 krukker (20 oz) mango biter
1-1/2 cup Tequila
1-1/2 cup Triple Sec
1/4 cup sukker

(cup = ca 2,365 dl)

Zest limen (rask det ytterste skallet) og legge skallet på en plate. Hvis du har tid, la krydder tørke ut i ti minutter eller så. Hell grovt sukker over krydderet/skallet og bland med fingrene. Lime sukker! Yummi.
Putt mango bitene i en blender. Hell i tequila, triple sec, og sukker. Klem i saften av lime, deretter topp av 'the whole shebang' med is. Bland det til det er helt glatt. Smak, og tilsett eventuelt det du føler mangler, eller er behov for (alkohol, sukker, lime, etc.) Ved servering, kutt en liten kile i en av lime du brukte juicen av, og gni lime over kanten av glasset for å fukte. Dypp kanten av glassene i lime sukkeret for å gi den et pent, krystallaktig rim. Hell i margaritas og server umiddelbart!


Popular Posts