Tuesday, October 29, 2013


ELEGANT UTEVIELSE PÅ HERREGÅRD


Tonje og Frode giftet seg den 21.06.13,  i en vakker humanetisk vielse utendørs på flotte Drengsrud Herregård. Bruden selv stilte i en estetisk nytelse av en brudekjole, designet og sydd av kusinen til en venninne. Tonje sin mor laget også den enkle, men vakre brudebuketten, bestående av bare peoner. Fotografen som har fanget øyeblikkene og den store dagen til evig tid er flinke Tuva Kleven Photography.


BRUDEN SIER:

- Beste minne fra dagen: Hele dagen er jo ett fantastisk fint minne, men hvis man bare skal ta frem en ting så må det jo være at vi sa ja til hverandre og at utendørsvielsen ble helt perfekt. Vi har alltid ønsket å gifte oss utendørs og da værmeldingen spådde masse nedbør ble mange forskjellige følelser satt i sving. Men nedbøren kom heldigvis ikke før kl 19, så da cellisten og de to fiolinistene begynte å spille "Here comes the sun" så glemte vi været og alt fokus ble på hverandre. Det at vi hadde alle våre nærmeste der av familie og venner betydde enormt mye og dagen kunne ikke blitt perfekt uten dem.

- Inspirasjon bak feiringen: Det viktigste for oss var at bryllupet gjenspeilet oss som par, at alle som kom i bryllupet koste seg og at det ble en skikkelig bra fest. Mye av det som definerer oss er selvfølgelig familie og venner og derfor brukte vi dem også til å hjelpe oss en del. Kakene ble laget av både venner og familie, bordkortene ble skrevet av en venninne, brudekjolen ble laget av kusinen til den ene forloveren til bruden, samme forlover sang i vielsen, blomstene ble ordnet av brudens mor, til og med fotografen er en venninne av bruden+++ På denne måten ble de fleste elementer veldig personlige.

- Tips til andre brudepar: Nyt dagen til det fulle. Den går mye kjappere enn du tror. Kos dere med forberedelsene og bruk tid på fotograferingen - det blir noen av de viktigste bildene i livet.
- Hvilken sang danset dere til?: Moon River av Morrissey, men den slo over i en surprise-wedding-dance-mix brudeparet hadde laget selv etter ett minutt. Det ble ekstremt vellykket.

- Hvorfor Tuva Kleven?: Da jeg dro på en måneds rundreise sør i Afrika hadde jeg ingen anelse om at jeg skulle møte en kul, smart og vanvittig morsom jente ved navn Tuva. Det var helt klart at vi skulle holde kontakten etter turen og da jeg ble fridd til, falt valget på Tuva fordi hun skjønte akkurat hva slags type bilder vi ønsket oss. Hun er vanvittig dyktig, hun har et godt øye for komposisjon, hun er kreativ og tar helt fantastiske bilder. Vi er superfornøyde med valget vårt!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Tuva Kleven Photography // Brudekjole: Jeg var så heldig å få den sydd av kusinen til den ene forloveren min Qiao. Hun er designer i Kina og jeg fikk kjolen akkurat slik jeg hadde drømt om // Sko: Hvite sko fra Brandos // Brudens øredobber: Swarovski (gave fra brudens lillesøster) // Bryllupskake: Venner og familie lagde kaker, men det var brudens svigerinne som lagde selveste kaken som var formet som en jordklode der hun hadde markert med røde prikker hvor brudeparet hadde vært på ferie sammen - helt perfekt // Hår & make-up: Cecilie Skogly // Brudgommens antrekk: Smoking fra Ceremony // Brudebukett: Brudens mor lagde en perfekt bukett med kun peoner // Catering: Annerledes Brød og Cirkus // Selskapslokaler: Drengsrud Herregård

Popular Posts