Friday, October 18, 2013VELKOMMEN TIL UNIKFOTOTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette UNIKFOTO hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle VIDEOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva Unikfoto selv sier om bryllupsfilm og det å fange denne store dagen på film:

"Nå har du muligheten til å få et profesjonelt filmcrew til å filmatisere ditt bryllup som en romantisk spillefilm, der du er stjernen. Naturlig nok trengs det mer enn et fancy kamera for å lage en bra bryllupsfilm. Det som gjør våre filmer spesielle, utenom high-tech utstyr og dyktig mannskap, er måten vi gjenforteller deres store dag på.

Ved å ha fokus på detaljer, og fange  opp dyrebare øyeblikk og stemning som eksisterer i millisekunder, sørger vi for å skape en unik film som garantert vil røre alle og enhver som ser filmen i etterkant. Da vår første bryllupsfilm passerte 20 000 hits på youtube , var det ikke lenger noe tvil om at vi er på riktig spor, og det gleder oss stort at så mange der ute har tatt våre filmer til sitt hjerte."

Ønsker du å vite mer om UNIKFOTO - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts