Wednesday, October 16, 2013


VELKOMMEN TIL ET PHOTOGRAPHYTHE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette ET PHOTOGRAPHY hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien kreative & talentfulle BRYLLUPSFOTOGRAFER. Her er et lite utdrag av hva Thomas selv sier om bryllupsfotografering:


"Når èn velger oss til sin store dag, så er det nok ikke fordi man leter etter noe klassisk og "ordinært". Vi har vår helt unike stil, og det er den vi ønsker å formidle. ET Photography består av Edyta & Thomas, så dere som brudepar er helgardert når det gjelder dokumentering av den store dagen. Edyta følger bruden fra morgenen, og Thomas slår følge med brudgomen når han begynner å bli klar til å ordne seg. På den måten får dere hele historien, fra morgen til kveld, fra frokostbord til kake og dans. Vi er flue på veggen hele den store dagen deres, og foreviger hvert et øyeblikk. Vi har alltid sagt at en dag som dette inneholder alt annet enn en stresset time i et studio, og hvem vil vel ikke minnes det som virkelig hendte på den store dagen, slik det var? Vi tar vi dere også med på en morsom, romantisk og til tider "insane" fotoshoot etter kirken, hvor vi lar kreativiteten få utfolde seg fra alle parter. ETP ønsker å fange dere slik dere er. Vi har ingen grenser."

Ønsker du å vite mer om ET PHOTOGRAPHY - klikker du bare HER.

..............................................................................................................................................................................

Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts