Sunday, October 6, 2013VELKOMMEN TIL HEINES DESIGN
THE NORWEGIAN WEDDING BLOG ønsker med dette designer HEINES DESIGN hjertelig velkommen som medlem i THE NOTEBOOK, i kategorien vakre BRUDESALONGER.

Her er et lite utdrag av hva Lise- Marie selv sier om Heines Design:

"Lise-Marie Heines startet sitt enkeltmannsforetak, Heines Design - haute couture i 2003. Visjonen var å designe og lage brude- og selskapskjoler spesielt til hver enkelt kunde. Ingen masse-produksjon eller kopiering av allerede eksisterende kjoler. Dette for å gi kunden den spesielle følelsen av å være unik, og å kunne tilby en opplevelse gjennom prosessen det er å lage plagget. Første stopp på veien var Romerike Folkehøgskole 1998-1999. Der gikk Lise-Marie på scenografi og kostyme. Mens hun gikk der, søkte hun på Esmod Oslo og kom inn. Etter to forberedende år valgte hun dame som spesialisering for tredje året (diplomåret).

Kunden har ofte med seg bilder av kjoler hun liker og vil bruke som inspirasjon. Lise-Marie ser på disse bildene opp imot kundens utseende, farger, personlighet og silhuett, og kommer så med forslag til design og valg av materialer og detaljer. Det lages en arbeidsskisse som brukes som utgangspunkt for arbeidet. En prøvekjole lages av lerret og når denne prøves skjer det ofte endringer på designet. Kunden kan selv ha kommet på nye idèer, eller vi ser sammen nye løsninger når kunden står foran speilet med nåler og blyant-streker på prøvekjolen.

Det er akkurat dette som er det spesielle med å få spesialdesignet en kjole. Samarbeidet blir så personlig og nært at det er umulig å ikke gi mye av seg selv. Mange tilbakemeldinger fra bruder handler  nettopp om at tiden før bryllupet har blitt ekstra spesiell, takket være samtalene og arbeidet under prøvingene."

"Every dress is an Adventure, made to be a part of your Lovestory."

Ønsker du å vite mer om LISE-MARIE og HEINES DESIGN - klikker du bare HER. 
_________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å lese mer om The Notebook - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du annonsere i hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt annonsering - Les vår FAQ.

Popular Posts