Wednesday, October 23, 2013


KELLY & BRANDON BLACKSTONE


Oh me oh my! Som fans av Kelly Clarkson og hennes musikk, har vi i NWB fulgt med litt på sidelinjen idet Kelly forlovet seg med sin Brandon, fordi vi regnet med at hun ville bli 'a stunning bride'. Og etter at vi fikk se noen sniktitt fra hennes forlovelses session, har vi ventet i spenning på brudebildene. Kelly selv postet bildene både på facebook og twitter. De utsøkte bildene er selvfølgelig tatt av de samme fotografene som tok forlovelsesbildene; dyktige ARCHETYPE STUDIOS INC. Fantastiske som alltid, og de får alltid frem det aller vakreste i menneskene og omgivelsene de fotograferer. Bruden selv er en slående skjønnhet i sin 'Jessamine' Temperly Brudekjole. Supertrendy med blonder, lange vakre ermer, og en slank silhouette. Hun bærer også nydelig hårpynt fra Maria Elena, som samarbeidet med Kelly sin venn Jim Verraros, for å lage et spesialdesignet, filigran Swarovski krystall hodebånd, med blad utforming i Swarovski opaler. Og seff elsker vi hårfrisyren, og den dyp røde neglelakken hennes. Til slutt et aldri så lite stort PS!; se hvor utrolig fint det er med fargerik brudebukett i 'tilfeldig & løs' design. Solsikker = en favorittblomst.


Mr. & Mrs. Blackstock holdt bryllupet på et av de vakreste stedene i verden når det kommer til location innenfor denne sjangeren, og i våre øyne har de også en av de vakreste nettsidene vi vet om. (Ja til slik webdesign på norske nettsider også; design & brukevennlighet pakket inn i en særdeles delikat presentasjon med riktige bilder, videoer, fonter og farger - slike nettsider drar deg inn i deres verden, og får deg til å ønske deg dit umiddelbart.) Klikk deg inn på BLACKBERRY FARM, og se selv.

Du kan også se deres nydelige bryllupsvideo HER, akkompagnert av Patty Griffin sin vakre stemme og sang; Heavenly Day.

CREDIT: Bryllupsfotograf: Koby Brown & Terilyn Brown hos Archetype // Location: Blackberry Farm // Brudekjole: Temperley London // Hair: Robert Ramos Products // Makeup: Ashley Rae Donovan // Hårpynt: Jim Verraros & Maria Elena

Popular Posts