Wednesday, November 20, 2013


NWB's LOVE FOR THE MOVIES


NWB gir deg 17 kjærlighetsfilmer til inspirasjon & glede for mørke høst og vinterkvelder. Som de filmelskerne vi er, er det ingenting vi liker bedre enn å få anbefalt gode filmer. Derfor synes vi at vi også burde dele av de gode kjærlighetsfilmene som vi mener er et must å se, og som gjør deg varm i hjerteroten, og ikke minst får deg til å tro på det gode, meningen med alt og ikke minst kjærligheten. Vi mener også at det kunne aldri vært laget gode kjærlighetsfilmer, eller kjærlighetsromaner med mindre noen har opplevd det, levd det, følt det, så hvis du ikke er forelsket, har vært det, lever med drømmemannen, føler deg elsket over alt på jord, eller har elsket så dypt og inderlig at selv havet blir misunnelig, da kan vi forsikre deg om at disse filmene får deg på bedre tanker, og overbeviser deg om at ekte stor kjærlighet finnes for de som er åpen for det. Kast deg ut i store følelser & superromantiske kjærlighetshistorier; bare husk lommetørkler, popcorn, og en god armkrok, hvis du har en tilgjengelig.

NR. 1 - THE NOTEBOOK


Stikkord: Mange minneverdige sitat, nydelige omgivelser og scenografi, klær og et særdeles vakkert drømmehus, Ryan Gosling og Rachel McAdams. Du finner mer info om The Notebook HER. Og du kan like siden på facebook HER. (Mange bruker denne filmen som inspirasjon til å rekreere scener til sin egen forlovelsesshoot)

NR. 2 - SOMETHING'S GOTTA GIVE


Stikkord: Interiør vi elsker, som har inspirert en hel interiørverden, fantastiske skuespillere; Diane Keaton, Jack Nicholson, minneverdige replikker, herlig humor. Les mer om filmen HER.


NR. 3 - LOVE ACTUALLY

Stikkord: Masse god engelsk humor, gode skuespillere, nydelig musikk, blant annet Both Sides Now med Joni Mitchell. Du finner mer info om filmen HER.

NR. 4  - PS! I LOVE YOU


Stikkord: Kult interiør, kule klær & stil, kjekke Gerard Butler,  minneverdige sitat, og en god story. Les mer om filmen HER. Eller se på facebooksiden HER.

NR. 5 - TITANIC


Stikkord: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, og en av de mest elskede kjærlighetshistoriene ever, fantastiske kostymer og scenografi. Du kan lese mer om filmen HER eller se traileren HER.

NR. 6 - THE PROPOSAL


Stikkord: Ryan Reynolds og Sandra Bullock, superduper humor, feelgod så det holder, vakkert hus og eiendom, kule settinger og klær. Se mer om filmen HER. Du kan se traileren HER.

NR. 7 - THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON


Stikkord: En usannsynlig fascinerende og sterkt fortalt kjærlighetshistorie, som stikker dypere, enn de romantiske feelgood filmene. En 'stor' filmopplevelse. Brad Pitt og Cate Blanchett er perfekt i samspillet, for denne filmen krever troverdighet. Vakker scenografi. Les mer om filmen HER. Se traileren HER.

NR. 8 - BROENE I MADISON COUNTY


Stikkord: Den er å regne for en klassiker av sterke kjærlighetshistorier. Personlig trodde jeg den ikke skulle fenge den gang jeg så den, fordi det var en kjærlighetshistorie mellom 'godt voksne mennesker', men der tok jeg grundig feil. Meget god dialog, svermende scenografi, og Meryl Streep og Clint Eastwood spiller fabelaktig sterkt og godt. Filmen har mange kjente og mye brukte sitater. Du finner top 10 av dem HER. Et av dem er; «We are the choises we make.» Les mer om filmen HER.

NR. 9 - THE HOLIDAYStikkord: Herlig feelgood film. Lekre interiør og hus, kul dialog og humor. Kule skuespillere, og perfekt julefilm. Du kan lese mer om filmen HER. Eller se trailer HER.

NR. 10 - NOTTING HILL


Stikkord: Superherlig komedie med masse romantikk. Engelsk fin humor, og et par biroller med fantastiske engelske skuespillere, og den kuleste vennengjengen, alle burde være forunt! Kult soundtrack. Les mer HER. Se traileren HER.

NR. 11 - SAFE HAVEN


Stikkord: Aktuell historie om moderne kjærlighet. Også superfine omgivelser, og vi ønsker oss nå 'Lemontwist' fargede gulv. Du ka lese mer om filmen HER. Kult soundtrack. Du kan se traileren HER.

NR. 12 - CRAZY, STUPID , LOVE


Stikkord: Superbra humor, latter, smil og tårer. Digger Steve Carell + Ryan Gosling himself is looking pretty dapper! Du kan lese mer om filmen HER. Du kan se traileren HER.

NR. 13. FAMILY STONE


Stikkord: En romantisk julefilm, som viser at selv med kompliserte familieforhold og komplisert kjærlighet, så er det den som er selve livet. Dyktige skuespillere. Ordentlig julehus, og filmen gir en 'cozy feeling'. Du kan lese mer om filmen HER, og se traileren HER (dårlig kvalitet).

NR. 14 . AUTUMN IN NEW YORK


Stikkord: En romantisk, og sår kjærlighetshistorie, som viser at vi skal ta vare på øyeblikket, og leve mens vi kan. Trist men god. Mr. Gere + vakre Winona. Du kan lese mer om filmen HER. Du kan se traileren HER.

NR. 15 - NIGTHS IN RODANTHE


Stikkord: Basert  på bestselger Nicholas Sparks sin roman. Nydelig strandhus, og en film om nye sjanser, og det å gripe dem. Kult soundtrack. Du kan lese mer om filmen HER. Du kan se traileren HER.

NR. 16 - ONE DAY


Stikkord: En moderne lovestory, med snert, men ha lommeørklet klart. Du kan lese mer om filmen HER. Du kan se traileren HER.

NR. 17 - LOVE & OTHER DRUGS


Stikkord: Tilsynelatende lett romantisk komedie, men viste seg å være dypere, og langt bedre enn først antatt. Også liker Mr. Gyllenhaal himself. Livet kan være så mangt, og ikke minst uventet. Les mer om filmen HER. Du kan se Traileren HER.

Det finnes selvsagt mange mange flere, men disse er gode alternativer for tiden vi går i møte. Julen er gjerne høytid for film, og flere av disse er perfekt i så måte. Noen, nye, noen gamle, og noen klassikere. Enjoy! Vi minner også om denne, mens vi gleder oss til å se denne, som er laget av de som laget den klassiske julefilmen Love Actually. Spread the Love.

Popular Posts