Saturday, November 9, 2013


LOVE SESSION I DRAMMEN


En gøy, livlig og vakker kjærlighetssession fra Drammen, ble det da Hilde Marie og Kjell Magne ble fotografert av flinke Marianne hos Monsterfoto. Nydelig lys, boktema, friskt natur og høstens vakre innpakning, gjorde shooten fullkommen. Paret selv stråler om kapp med høstsolen, og vi ønsker de lykke til med kjærligheten og fremtiden. Og fotografen har selvfølgelig med sin kule sofa - We like!


FOTOGRAFEN FORTELLER: Høsten er en kjempefin tid for fotografering, på grunn av det naturlige nydelige lyset som er ute, og alle de fantastiske fargene naturen byr på gjennom høstløv fra trær og busker. Man får lov til å leke seg med å kaste løv på hverandre, og bare kose seg og være kjærester. Jeg fotograferte Hilde Marie og Kjell Magne en vakker høstdag i Drammen. De var det søteste kjæresteparet. Herlig å ta bilder av noen som viser at de er så glad i hverandre!

FOTOGRAF: MARIANNE WÅHLBERG -  MONSTERFOTO
................................................................................................................................................................


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts