Saturday, February 8, 2014


KAMPANJETILBUD - 1 ÅRS JUBILEUM


Den 12. februar feirer vi 1 års jubileum, og vi er så stolte over at 200 000 unike brukere har funnet veien til vår lille krok i verden, i løpet av dette første året! 20 000 + er innom bloggen hver måned, for å la seg inspirere til brud & bryllup! 

Bare hittil i år har 25 000 vært innom, og vi har hatt 540 000 sidevisninger - yay! Vi er superstolte, og jobber hver dag for å gi dere det aller beste av fotografer, inspirasjon, og tips. 
Derfor har vi i februar måned kampanjepris på medlemskap i THE NOTEBOOK! Ønsker du å bli medlem, eller kjenner noen som har en unik merkevare, eller en fantastisk bryllupsfotograf, ta da kontakt med oss for et knalltilbud hvor du blir synlig for dine drømmekunder, gjennom direkte linking, googlesøk, og nyhetsbrev fra The Norwegian Wedding Blog. Du kan lese mer i vår FAQ.

Tusen takk til alle for all støtte vi får fra alle som fremsnakker oss, og heier på oss, både i inn - og utland! Vi er så stolte over alle våre bidragsytere som er med på å vise kreativ kvalitet for den moderne brud, slik at de får se hva som virkelig er vakker & trendy brud - og bryllupsinspirasjon.

Popular Posts