Tuesday, February 25, 2014


BRUDEBUKETTER SOM SIER VÅR

Brudebuketter er alltid populære bloggposter her hos oss, og vi forstår så inderlig godt hvorfor; derfor følte vi det var på tide med en ny bloggpost, denne gang med vårlige brudebuketter. I år skal du slippe blomstene løs, både i brudebuketten og på bordet. Samtidig vet vi at mange ofte strammer inn på budsjettet når det kommer til blomster. Husk at det er mye du kan gjøre selv, og samtidig er det mange dyktige på markedet som mer enn gjerne hjelper deg med valg av brudebukett og blomster til ditt bryllup. For når det kommer til stykket så er det som oftest de bildene med vakre blomster, blomster i nydelige farger, eller flotte blomsterdekorasjoner, som virkelig er de bildene som fanger vår oppmerksomhet, og som vi ser leserne våre liker aller best. Derfor skal du huske på det når du planlegger ditt eget bryllup; ikke spar på blomstene, det er de som er med på å gjøre det hele vakkert & eventyrlig.
Ønsker du å se vinterbuketter, finner du det HER.
Grønne brudebuketter & blomster finner du HER.
15 vakre brudebuketter finner du HER.
Pastellfargede brudebuketter kan du se HER.
Enda flere brudebuketter i stort utvalg, kan du se HER.

Klikk gjerne på linkene under bildet, for å komme til fotografen sin nettside, og de opprinnelige bloggpostene på de vakre bryllupsbloggene.

BILDEKILDER: EMILY STEFFEN PHOTOGRAPHY VIA STYLE ME PRETTY // JORDAN BRITTLEY VIA STYLE ME PRETTY // KT MERRY PHOTOGRAPHY VIA STYLE ME PRETTY //  JEN HUANG VIA RUFFLED // D'ARCY BENINCOSA VIA STYLE ME PRETTY //  PETER AND VERONIKA VIA RUFFLED // APRYL ANN PHOTOGRAPHY VIA GREY LIKES WEDDINGS // LAUREN ALBANESE VIA SWOONED MAGAZINE // ONE LOVE PHOTOGRAPHY VIA STYLE ME PRETTY // MICHELE M. WAITE PHOTOGRAPHY VIA GREEN WEDDING SHOES // LAURA GORDON PHOTOGRAPHY VIA GREY LIKES WEDDINGS // ERICH MCVEY VIA THE NORWEGIAN WEDDING BLOG


Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.

Popular Posts