Friday, February 7, 2014


BRUDEPIKEKJOLER


Våre bloggposter om og med brudepikekjoler er veldig populære og vi får mange henvendelser, med ønsker om stadig mer inspirasjon om brudepikekjoler og forloverkjoler. Vi har derfor samlet masse vakker inspirasjon fra web'en og nederst i bloggposten finner du også linker til flere butikker, hvor du kan få kjøpt enten akkurat det samme eller lignende. Klikk deg også innpå linkene under bildene, for å vite mer om fotografen, de opprinnelige bloggpostene med enda mer informasjon, og noen av de er direktelink til brudekjoleleverandøren og/eller butikken. Da jenter og damer er det bare å nyte og la seg inspirere. Ikke minst er det også masse bildeinspirasjon til din egen bryllupsdag for deg og dine brudepiker.

Jenny Sun Photography


Vi har prøvd å vise et stort utvalg av farger og nyanser til inspirasjon. Idag er det like viktig å tenke på at brudepikene dine føler seg vel i kjolen, og da vi alle er forskjellige er det gjerne et gost alternativ å bryke samme nyanse, men forskjellig modell, eller mix & matche, med forskjellige fargenyanser og kjolefasonger. Bare se på disse bildene hvor vellykket det blir.
KT Merry via Style Me Pretty - Brudepikekjoler fra BHLDN 


Katie Lopez Photography - Brudepikekjoler fra Dessy

Jessica Lorren via Oncewed - Brudepikekjoler fra Jenny Yoo 


Judy Pak via Style Me Pretty - Brudepikekjoler fra Ivy & Aster

KT Merry via Style Me Pretty - Brudepikekjoler fra BHLDN 

Perry Vaile via Southern Weddings - Brudepikekjoler via Donna MorganLauren Kinsey via Southern Weddings - Brudepikekjoler fra Donna MorganGia Canali via Style Me Pretty - Brudepikekjoler spesialdesignet av Elizabeth Kennedy


Mulighetene er mange, og det er ingenting i veien for å lage din personlige look, og en stil som brudepikene dine også elsker. Farger, snitt, og design er uendelige, og det også fint mulig å finne alternative og rimeligere modeller hos de større kjedene.


Et lite utvalg kjoler fra MANGO


Her følger en liste over brudesalonger, designere og butikker hvor du kan skaffe din brudepikekjole, eller bare la deg inspirere. NWB ønsker å gi deg alternativer til det som er 'vanlig' å se i Norge, fordi det er så uendelige mange muligheter der ute, for å gjøre deg - og din dag unik.

* Alt nydelig for brud og brudepike BHLDN
* Til brud og brudepike - kjole du kan knytte på uttallige måter DESSY.COM
* For alt av klær & stil generelt ANTHROPOLOGIE
* Trendy og moderne hos DONNA MORGAN
* Elegant & sofistikert hos AMSALE
* Moderne skjønnhet hos JENNY YOO
* Romantisk & Stylish hos THE BABUSHKA BALLERINA
* Lekker & moderne hos NORDSTROM
* Moderne & superstylish hos TEMPERLEY LONDON
* Vintage Love MODCLOTH
* Håndlaget & Unikt hos ETSY
* Bohemsk & chic hos GRACE LOVES LACE
* Moderne, kule & klassiske hos JJ's HOUSE
* Romantisk & Vintage hos RUCHE
* En av våre favoritter SHABBY APPLE
* Moderne & kult hos MANGO
* Luksuriøse med kjente designere hos FARFETCH
* Stort utvalg hos SANS FOR BRYLLUP
* Håndlaget & unikt i Norge HEINES DESIGN
* Norges ledende brudesalong innen brud & bryllup BELLE AMIE

Du kan også se våre andre bloggposter med brudepikekjoler HER, HER, HER, HER, HER, og blant årets bryllupstrender som du finner HER.
......................................................................................................................................................................................

Ønsker du å få alle våre siste bloggposter med moderne bryllupsinspirasjon og bryllup fra virkeligheten først; husk å signe deg opp på vår epost liste. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.

Popular Posts