Wednesday, February 5, 2014


KLASSISK BRYLLUP FRA GISKE


Et friskt pust fra Giske på Sunnmøre. Julia & Stian fikk drømmedagen sin, og med herlig vær, og flinke Irene Lound til å fange hvert øyeblikk av dagen, er brudeparet storfornøyd. Her er rosa detaljer, og vakre naturbilder, og vi likte veldig godt hvordan den fine husken er pyntet. De har også hatt kule props til bryllupsgjestene sine, for å skap litt stemning. Vi har skrevet om det HER. Da sier vi bare værsågod og nyt!


BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: Det var en dag vi aldri kommer til å glemme. Nydelig vær, mat og ikke minst god stemning blandt alle gjestene. Og det som sitter ekstra godt i hjertet vårt er all den gode hjelpen vi fikk av både familie og venner. Ikke minst hvordan alle sto på for at vi skulle få en så perfekt dag som vi mulig. Alt gikk som planlagt. Foruten at bryllupsbilen fikk noen motor trøbbel, men vi ble ikke stresset av den grunn. Vi kunne jo gå.


Tips til andre par: Bestill lokalet dere ønsker så tidlig som mulig. Finn inspirasjon på nettet; Ebay, Etsy, Norwegian Wedding Blogg osv. Ikke være redd å spørre om hjelp og råd. Mitt aller beste råd er å ikke stresse på den store dagen. Smil og nyt dagen til det fulle for dette er THE DAY! Nyt tiden sammen med de som er glade i dere, og bryr seg om dere.

Inspirasjon bak bryllupet: Bryllup fra det store utland. Fikk en del tips fra The Norwegian Wedding Blog, Instagram og google.

Hvorfor vi valgte Irene Lovund: Vi kom over bildene til Irene Lovund på nettet og jo mer vi studerte de og ikke minst hvordan hun brukte naturen så fenget dette oss veldig. Det er ikke bare viktig at bildene blir fine, men også at kjemien stemmer mellom fotograf og brudepar. Og med det var det ikke tvil om at Irene Lovund var den rette for oss. Hun har gjort en faktisk god jobb, og vi er veldig fornøyd, med minner som vi har livet ut. Irene har også blitt en person vi har blitt veldig glad i.

First Dance: Marry me av Train

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Irene Lovund // Brudekjole: Pronovias Donaire Ivory 2013 modell // Brudens sko: Wildflower Ivory // Smykke: gave fra brudens mor // Hår og makeup: Kine Strid hos Hair fashion moa // Brudgommens antrekk: Smoking // Selskapslokaler: Nestun, Giske // Catering: Kokk; Kokkevenn av familien; Sven-Erik Knoff // Servitører: Venner // Kirke: Vigra kirke

Popular Posts