Saturday, February 15, 2014


BRYLLUPSTRENDER 2014


Vi har allerede laget en bloggpost med trender for dette bryllupsåret, men det var noen av dem, og nå serverer vi noen fler. Sløret er tilbake, og i år skal det gjerne være dramatisk. Det betyr ikke at det nødvendigvis må være spesielt, men det kan likesågodt være langt, stort, mye, og gjerne med blondekant, eller med blonder på deler. Velger du å ikke bruke slør, er hårpynt det store, alt fra små blomsterkranser, til blomsterpynt, hårbånd, hårbøyler med moderne eller vintage bling.


Trenden med vakre kjolerygger fra 2013, fortsetter inn i 2014. Er det noe NWB liker så er det vakre kjolerygger. Undertegnede var selv veldig opptatt av at kjoleryggen på min egen brudekjole skulle være like vakker som forsiden. Og den hadde trukne knapper med hemper langs hele ryggen, og faktisk helt lik som denne kjoleryggen. Hvis du ønsker en kjole med korsett, pass på at korsettet er inni kjolen, og ikke synlig utenpå, da det er langt mer flatterende. Med vakre og dramatiske rygger, gjelder blonder, utskjæringer, åpne rygger, og heldekkende rygger. Knapper og skjulte glidelåser er å foretrekke fremfor knyting, hvis det må være på ryggen.


Når det gjelder farger, så er det sarte nøytrale farger som gjelder, på alt fra kjoler, brudepiker, og borddekor. Lush, blush, beige og nude, er farger som går igjen overalt. En perfekt fargeskala, som gir rom for mange lekre aksentfarger. Peach som i den vakre ferskenfargen er også mye brukt sammen med mint. Se hele den vakre shooten fra bildene over HER.Også borddekor får farger i årets fargeskala, og gull har erstattet mye av sølvet, noe som gir en varmere look. Brudepikene og forlover, kan gjerne være mismatchet, men i samme nøytrale beige og nudetoner, eller i blushe og lushe nyanser.


Brudefølget på bildet over er et perfekt eksempel på velykket mismatch, med forskjellige typer kjoler, og design, men likevel vakker or rolig sammen. We love it. Ta gjerne en titt på flere brudepikekjoler HER.


Claire Pettibone blir aldri feil, og denne vakre kreasjonen i en av årets store farger; mint, er slående vakker. Du får også med en vakker & dramatisk rygg, med blonder. Her har du også en brudebukett, akkurat etter årets design med 'å slippe blomstene løs'. Det kan du lese mer om HER.

SLØR: PERCY HANDMADE via Fly Away Bride - HÅRPYNT: Photography Stylistas via Ruffled

Vakre og dramatiske slør; korte eller lange. Og er du fremdeles ikke glad i slør, er det så utrolig mye vakkert å velge til å pynte håret. De store blomsterkransene er ikke så synlig i bildet lenger, men i mindre former og design, er det fremdeles trendy med enkle blomsterkranser i håret. Du kan se mer om hårpynt HER.


Denne bruden er slående vakker i sin klassisk Vera Wang kjole med enkelt, men dramatisk slør. Brudebuketten fra Holly Chappel's er også i årets rosa blushtoner, og det samme er brudens sko. Du kan se alt det vakre HER.


Sukkulenter er populært som aldri før, og gir dine blomster og dekor en rustikk, med moderne feel. Sukkulenter passer også fint i brudebuketten din. Ønsker du å vite hvilke blomster som er å finne når du skal gifte deg, kan du klikke HER. Tips til å få max ut av ditt blomsterbudsjett, kan du lese HER. Ønsker du mer tips og råd lokalt her i Norge, på hvordan du kan pynte ditt bryllup med blomster, ta kontakt med de dyktige blomsterdamene hos EUCALYPTUS.


Fargekoder og mer inspirasjon finner du hos PANTONE. En annen trend for i år er også inspirasjon fra The Great Gatsby. Vi har litt inspirasjon fra og rundt emnet HER.Da er det bare å plukke ut sine favoritter fra årets trender, og lage den bryllupsfeiringen som passer deg.  Våre bloggposter om trender som rører seg i det internasjonale bryllupsmarkedet er ment som inspirasjon, og vi håper det er flere norske bruder, som ønsker å tre ut av det ordinære og klassiske, kjente & kjære, og våge å prøve noe nytt; når det kommer til valg av brudekjolen, buketten, blomster, og dekor. Men det aller viktigste er likevel å lage bryllupet slik DU og DERE ønsker det, og at det gjenspeiler dere og deres kjærlighet.
.....................................................................................................................................................................................

Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.

Popular Posts