Wednesday, February 12, 2014


RUSTIKT & CHICT FRA HARAHORN


Vi feirer vårt jubileum, med å vise et fantastisk bryllup fra en av de første norske bryllupsfotografene vi publiserte her på NWB, et år tilbake. Fotograf Holien Mo leverer alltid varene, og dette fjellbryllupet fra Harahorn på sensommeren ifjor, er intet unntak. Brudeparet fant Holien Mo via The Norwegian Wedding Blog, og ingenting gleder oss mer enn at vi klarer å vise det beste fra de beste fotografene, så den moderne bruden lett kan velge sin bryllupsfotograf. I så måte; Mission accomplished! Og vi må bare si at Holien Mo sitt uttrykk passer Linn Anneth & Runar perfekt. Her er noen fantastiske øyeblikk, og ikke minst noen portretter vi mister pusten av, i spektakulære omgivelser. Bare sjekk ut det stilige familiebildet, med det mest perfekte 'bak - og fremteppe'. Det er slikt som gjør èn stolt av å være norsk, og viser hvilket 'eksotisk' land vi faktisk har. NWB har også stor tro på at fjellbryllup med feiring en hel weekend til ende, kommer til å bli enda mer populært i tiden fremover. Bare sørg for å ha den rette bryllupsfotografen til å forevige det hele. Vi sier i jubileumet vårt sin ånd; Grab a glass of champagne and enjoy the lovestory!


BRUDEN FORTELLER: Julemorgen, julaften 2011 gikk Runar ned på kne, og min drøm gikk i oppfyllelse. Jeg skulle endelig etter fire år få gifte meg med min drømmemann. Det tok lang tid før vi bestemte oss for om vi skulle ha vinter eller sommerbryllup, men valget falt til slutt på sensommeren 2013. Vi var derimot veldig sikker på at vi ønsket oss et fjellbryllup, ettersom begge er veldig glade i naturen, og å gå i fjellet. Ved en tilfeldighet kom vi over Harahorn gjennom en av pasientene mine via jobb, som kom fra Hemsedalstraktene. Harahorn viste seg å være en eventyrlig kongsgård oppe i fjellheimen, en halvtime nord for Hemsedal. Og med det falt vi pladask. Det perfekte stedet å feire et eventyrlig drømmebryllup på fjellet!

Drømmebryllupet ble planlagt i det små gjennom 1 ½ år. Det var mye som skulle ordnes og fikses siden vi ville ha fjellbryllup 4 dager til ende; en kjærlighetsfest for familie og venner som vi sent ville glemme. Det ble en perfekt helg med ”bli kjent” fest for venner på torsdagen. Fjelltur & grillbuffet i gapahuken med resten av brudefølge på fredagen, etterfulgt av en fantastisk natursti for store og små. Lørdag var det fult bryllupsprogram fra morgen til kveld og en fantastisk brunsj på søndag formiddag, hvor vi fikk muligheten til å takke alle våre gjester for at de ville dele disse dagene sammen med oss.

Vi hadde nøye tenkt over hva slags tema vi ville ha i bryllupet, og vi følte vi fikk den røde tråden vi ønsket gjennom hele bryllupshelgen. Siden vi skulle være på fjellet var vi opptatt av å holde det enkelt og personlig. Vi lagde våre egne invitasjoner, plukket tusenvis av markblomster, og pyntet med blomster overalt! På alle hyttene til gjestene, på kirketrappen, inne i kirken, på alle bordene i middagsalen, og våre nydelige tre blomsterpiker fikk hver sin fine blomsterkrans. Vi ble også overrasket med at våre fantastiske venner, hadde laget blomsteroppheng med våre initialer på kirkedøren, - det ble akkurat slik vi håpet & ønsket det skulle være!

Vielsen fant sted i Hemsedal kirke med bygdepresten fra hjemtraktene til bruden som vigsler, Terje Bøe. En god venninne av bruden spilte en rørende vakker inngangsmars på piano av Yiruma, og vi valgte salmene «Måne og sol» og ”Deg å få skoda”. En venninne hadde høytopplesning av Paulus første brev til korinterne kap 13, «Så ble de stående, disse tre: "Tro, håp og kjærlighet; Men størst blant dem er kjærligheten», og en annen vakker sang.

Gjestene ble fraktet opp til Hemsedal fra Oslo på torsdagen i en egen «partybryllupsbuss», og denne ble også brukt til å frakte gjestene til og fra Harahorn og kirken. Gjestene fikk dresskoden: Sommerlig pent, - og stod absolutt  til «stilen». Etter kirken hadde vi en fantastisk fotografering med Åsmund Holien Mo midt på fjellet oppe i lyngen, - en utrolig dyktig fotograf som fanget mange flotte øyeblikk av oss nygifte!

Samtidig serverte vi hjemmelagde lunsjsnitter i solveggen på Harahorn for gjestene, og ble senere tatt i mot på gårdsplassen etter fotograferingen med edle bobler og applaus! Harahorn stilte med nydelig mat, - treretters middag med vin til. Vi fikk derimot stå for alt av kaker på egenhånd, da vi ville ha flest hjemmebakte kaker, og lagde i tillegg en stor godteribuffet med hjemmelagde godteposer med «kjærlighetssitater» på og våre initialer.

Tips til andre par: 

- Fotograf er så viktig, og absolutt verd investeringen det er! Ingenting er mer fantastisk enn å ha ”øyeblikksbilder” gjennom hele dagen, og fra hele bryllupsfeiringen.

- DIY! Gjør mye på egenhånd for å spare penger, - lag invitasjoner og kirkeprogrammet selv (det blir mye mer personlig og fint!), plukk blomster, lag bordpynt (vi lagde lyktelysekroner av norgesglass som vi hang opp i matsalen over bordene, det ble nydelig.) For å skape litt personlighet under bryllupsfesten hang vi opp bildegirlander av brudeparet.

- Lag en «photobooth»! Fotoboksen ble veldig populær blant alle gjestene, lag også morsomme rekvisitter. Bildene ble limt inn i gjesteboken sammen med «til lykke ønsker». Vi lagde også ”WC rescue kit” med mye snadder til både jentene og guttene, til slutt hadde vi gledet oss til å overraske gjestene med oppsending av over 70 kinesiske ønskelykter. Men til vår fortvilelse fikk vi dessverre ikke sendt disse opp.

DJ /musikkband var ikke noe vi prioriterte. To av de mest musikkyndige av våre gjester fikk SPOTIFY- oppdraget og lagde fengende spillelister. Det holdt i massevis, - og liv ble det! For å holde våre gjester mest mulig informert i forkant av denne helgen lagde vi en bryllupshjemmeside gratis på www.knot.com som var passord beskyttet. Her oppdaterte vi underveis i planleggingen og la også ut ønskeliste osv.

Bryllupsfotograf: Fotograf Åsmund Holien Mo, en dyktig, engasjerende og hyggelig fotograf som anbefales på det sterkeste!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Holien Mo // Brudekjole: Pronovias, Mod: Planeta via Kristins Brudesalong // Bryllupskake: Baker Hansen // Brudesko: Pura Lopez via Lille Vinkel // Hår & make-up: Zaxiz - Hemsedal // Undertøy: UnderTøyet - Oslo // Brudgom: Smoking, skjorte og sko via Ceremony House of Singles // Location: Harahorn - Hemsedal

Popular Posts