Thursday, February 27, 2014


JILL I PARIS MED SUE BRYCE

Noen ganger dukker det opp historier fra livet som trollbinder sjelen. Både fordi den minner oss om hvor vakkert, og ikke minst hvor skjørt livet er. Selv når vi er på det mest lykkelige, kan livet snu oss og hverdagen vår opp ned, og gi oss de tøffeste utfordringer. I det store og hele bildet, er det også en av årsakene til at jeg ønsket å lage THE NORWEGIAN WEDDING BLOG; det å fortelle om kjærligheten gjennom vakre bilder, fra artister som lever for å fortelle historier, som skal minne deg på hva som er, hva som var, og hvor stor & viktig kjærligheten faktisk er. Når det kommer til alt er det akkurat det livet handler om; å elske og bli elsket. Å bli sett, satt pris på, og kanskje være med å gjøre inntrykk og inspirere andre; dele kjærligheten og livet. Hvis ikke vi hadde noen å dele alt med, hva ville vi da stått igjen med?

JILL I PARIS MED SUE BRYCE

For en god stund tilbake kom jeg over Jill Brezinski Conley og hennes gripende historie om det å bli diagnostisert med brystkreft dagen før hennes 32 års dag, og 6 måneder inn i ekteskapet som lykkelig nygift med drømmemannen. Hun ble friskmeldt, men som 35 åring fant legene ut at hun hadde utviklet blodkreft, og prognosene er dessverre fatale. Det eneste ønsket for Jill på resten av sin reise gjennom livet er å hjelpe andre; hjelpe andre å gripe dagen, leve, og feire kjærligheten, og AT EKTE SKJØNNHET ER BASERT PÅ SELVTILLITT OG KJÆRLIGHET. Du kan lese mer om det HER og HER. Det har også lært henne og leve med takknemlighet og godhet.

JILL & NIKKI

 Jill er så heldig å være velsignet med en fantastisk venninne Nikki, som i 2012 tok kontakt med en av verdens beste portrettfotografer SUE BRYCE, som umiddelbart ble betatt av denne unge damen sin tøffe kamp, og hennes ønske om spre sitt budskap til verden. SUE BRYCE arrangerte det slik at Nikki & Jill møtte henne i Paris for århundrets fotoshoot, for å vise at alle kvinner er like vakre uansett hvordan livet har fart med dem, og ikke minst ønsket med å opplyse om brystkreft. En eller annen gang i livet blir vi kanskje alle berørt på en eller annen måte av denne grusomme kreften, og i Norge var Anbjørg Sætre Håtun en av våre fremste offentlige kvinner som gav kreften et ansikt, med sine ærlige, til tider tøffe, men kjærlighetsfulle budskap via sosiale medier. Og vi har alle noe å lære av disse sterke & modige kvinnene, som vil at vi skal gripe dagen, livet, og kjærlighet, og at vi er vakre akkurat slik vi er.

JILL I PARIS MED SUE BRYCE

I Paris filmet også Hailey Bartholomew en dokumentar fra denne reisen, som Sue og Hailey i ettertid lanserte som den utrolig vakre og inspirerende filmen THE LIGHT THAT SHINES, og jeg anbefaler virkelig at den sees.

BEAUTY IS THE LIGHT IN THE HEART - KHALIL GIBRAN

Og det er også det vi ønsker; å inspirere deg til å være deg, gripe livet & kjærligheten, og velge en fotograf som ser ditt lys skinne, og som portretterer deg og din kjære slik dere fortjener. Som SUE BRYCE sier; Alle kvinner fortjener å ha et fantastisk portrett av seg selv!

 SUE BRYCE IN ACTION

“I have been photographing women and making women look and feel beautiful for nearly 25 years. My style is contemporary fashion inspired portraiture and an experience of looking like the women in our magazines with the ‘feeling’ of beautiful. This is a pamper session, a girls day out & a perfect reason to celebrate everything about you, for Women of all ages and the people who love them. Beauty is not on the outside it’s something that shines out from inside you. I invite you to a personal session with me. It will change the way you see yourself.” ~ Sue

Og vi mener at gode mennesker & gode sjeler  får gode forbindelser, slik møttes Sue og Jill, og slik skaper en fotograf gode historier. Som Sue skriver her; Det handler ikke lenger bare om bildene du tar, men historien du forteller med bildene! 

Så fortell din historie, få ditt fantastiske portrett, følg drømmen din selv om frykten klapper deg på skulderen din - frykt er kun en tanke, book drømmefotografen din, og fortell og ta vare på DIN HISTORIE. Vi vet aldri når den blir større enn oss selv.
JILL I PARIS MED SUE BRYCE

Husk å fortell de rundt deg hva de betyr for deg, hvor vakker de er. Vi burde alle være enda flinkere med de store ordene, og fortelle de vi elsker at vi nettopp gjør det. Verden trenger mennesker som Jill, Anbjørg og Kat til å minne oss på det, og vi trenger å minne oss selv på det - hver dag. Vi har alle hørt det før, men hvem vet hva morgendagen bringer, alt vi har er kun HER & NÅ, vær sikker på at det du sier, og det du gjør er verd den dyrebare tiden din.

Du kan lese mer om Jill og hennes inspirerende historie HER, eller følg hennes kamp på FACEBOOK.
Du finner Sue Bryce, en av verden dyktigste portrettfotografer, som er like hektet på gode sitater som meg HER.
Les mer om brystkreft hos Brystkreftforeningen HER.
Les mer om kreft hos Kreftforeningen HER.
Ikke gå glipp av kortfilmen: THE LIGHT THAT SHINES.
Les magasinet om Jill sin reise til Paris HER.
Og ikke minst les mer om Jill's Wish HER.
Blush farget kjole på bildene er fra STEVEN KHALIL.

ALLE BILDER ER TATT AV SUE BRYCE

Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.

Popular Posts