Tuesday, March 18, 2014


Vi har latt oss friste av alt det lekre hos Belle Amie Brudesalong, og må dele med våre bruder, litt av de lekre kjolene og tilbehøret som er å finne hos Norges ledende brudesalong for øyeblikket. Her er kjoler for enhver smak, enhver kvinne, enhver fasong, og enhver sjel. La deg inspirere til å velge din helt unike stil når du velger din drømmekjole.


Ellen og hennes fantastiske team er klar for å ta imot deg, som ønsker en opplevelse utenom det vanlige. Det å få tid og ekspertisen til å hjelpe deg med å velge brudekjolen, med stor B. Personlig elsker vi disse kjolene fra Eliza Jane Howell, og håper vi får se flere kommende bruder i disse kreasjonene. Vi vet iallefall at vi gjerne skulle sett disse i levende live, og kanskje vi bør ta de med på vår neste stylede shoot. De forrige shootene vi hadde var ihvertfall en stor suksess. De kan du se HER og HER.


Og ladies; ikke glem det lekre, men åh så viktige tilbehøret. Vi digger disse stylishe øredobbene fra Gemini, og er perfekt til den moderne brud. Store øredobber er så hot, og ikke minst så elegant, og kler alt fra klassisk, til boho chic.


Vi elsker denen kjoleutstillingen med kjoler fra Eliza Jane Howell, og skulle gjerne hatt de alle sammen.
Maggie Sottero er alltid populær, og denne modellen finner du også hos BELLE AMIE. Klikk deg inn til deres brudekjolekolleksjon og la deg inspirere. Ønsker du mer info om noen produkter, kontakt de gjerne på epost, eller pr. telefon.

Popular Posts