Sunday, March 30, 2014

COLOR MY WEDDING

Brunt er en varm farge, som gjør seg godt til det rustikke, men likevel elegante bryllupet. Sammen med tekstiler som lin og bomull, og fargenyanser i grønt, fersken og nude, får du en moderne og organisk touch på bryllupet ditt. Bruk gjerne mørkere treverk og bruntoner på lykter, og lysestaker, og bruk sterkere fersken og rosafarger for kontrasten sin del, de duse grnn og nude tonene, utjevner det hele, og skaper en harmonisk balanse. For deg som er redd for å bruke farger, har du her en lekker fargekombinasjon som ikke er skrikende, men tiltalende behagelig og veldig delikat.


Bruk gjerne make up i brun, beige og fersken nyanser, for å hente inn det brune. Bruk gjerne mørkebune silkebånd eller velourbånd på brudebuketten din, og bruk gull og mørk innfatning på smykkene dine, sammen med gldne edelstener. Fersken, rosa, nude, beige, grønt og beige, gir en herlig vakker fargesammensetning, og passer perfekt til en mørkeblå dress til brudgommen. Vi har satt sammen litt fargetips i collagen under her.


Fotokredit bildecollage: Nude sko: Byron Loves Fawn // Stoler med beige linbånd: Laura Murray Photography via Ruffled // Brudekjole rygg: Isabel Lawrence Photographers via The Knot // Beige invitasjoner med kalligrafi: Jay Faugot via The Wedding Shoebox // Øredobber: My sweet jewelry // 'Naked Cake': Michelle Lange via Style Me Pretty // Champagne Cocktails: Lovely Notepad // Invitasjoner hengt opp på gullfat: Wedding Paper Divas via 100 Layer Cake // Brudepar: Jen Huang 


Og husk, det gir et langt mykere inntrykk med litt farge på dukene. Vi har også sagt det før, er det fine trebord, bruk gjerne heller flotte dekketallerkener istedenfor duk. Idag er alt lov, og det finnes 'ingen regler'.


Vi avslutter med en nydelig brudebukett, som passer perfekt til brunt og bruntoner. Kongler er også vakre i buketten din, det samme gjelder for kvister med ymse nøtter.

GOD SØNDAG OG GOD PLANLEGGING VIDERE!

Ønsker du å få det siste med deg av alt som har med brud og bryllup å gjøre, meld deg på vårt nyehetsbrev. Du finner link øverst i høyre hjørne på blogggen. Da får du alt det siste, rett inn i mailboxen din.

Popular Posts