Friday, May 16, 2014


SAREH NOURI SPRING 2015


Sweet heart of mine! Når de første bildene fra Sareh Nouri sin siste kolleksjon begynte å vise seg rundt i sosiale medier, visste vi at hennes kolleksjon for våren 2015, ville være eventyrlig, og da bildene kom i mailboxen, var det bare å sette av tid å drømme seg bort! Det er den tidløse, elegante, men likevel moderne look'en til Sareh Nouri som alltid fanger oss, og ikke minst de vakre bildene. Sareh Nouri sin kolleksjon, er inspirert av blomster og naturens vakreste teksturer, og er komplett med en harmonisk blanding av luksuriøse tekstiler og blonder fra hele verden.


Sareh Nouri lanserte sin vårkolleksjon 2015 med overdådige brudekjoler og vakre slør under NYC Bridal Fashion Week i april på The London Hotel i New York City, og fortsetter samarbeidet med verdenskjente Sophie Hallette blonder i Caudry, Frankrike. Sammen med det anerkjente blondehuset Sophie Hallette, var Sareh i stand til å skape et eget kunstverk med hver eneste kjole. Samlingen kan beskrives som lys og svært detaljert, med overdådige stoffer som sateng organza, som flyter som vann. Ulastelig konstruert med den største oppmerksomhet til perfekt form og design, eksemplifiserer denne kolleskjonen ekte håndverk fra USA.

TEAM: Brudekjoler: Sareh Nouri Bridal // Fotograf : Millie Batista - By Millie B Photography // Blonder: Sophie Hallette // Hår: Magda S Nyitray // Makeup: Jessica Martini of Magda’s Designs Inc.

Popular Posts