Monday, June 30, 2014

MODERNE BYBRYLLUP

25. mai ifjor giftet dette stilige paret seg i Ullern kirke, i Oslo.  Forberedelsene av bruden var på hotell i Oslo, og festen foregikk i kule Eventhallen. Dette paret stråler av lykke, og kjærlighet, og vi digger stilen til dette paret; skoene til brudgommen en smashing, og det samme er de blå til bruden. Overdose av supersøte cutiepies, rørende øyeblikk, og hva som ser ut til å være en fabelaktig bryllupsfest. Vi ønsker det vakre paret all hell og lykke på veien videre. Hele dagen er fotografert av vårt nyeste medlem i The Notebook; Ann-Helen hos Portrettfotografering.no. La deg inspirere!


BRUDEPARET FORTELLER: Valg av fotograf var en prioritering for oss når vi begynte å planlegge bryllupet vårt. Vi var opptatt av å finne en som kunne fange vår bryllupstil som var "gammeldags stil". Vi fant Anne gjennom en felles venninne som anbefalte henne, og vi ble umiddelbart fanget av hennes vakre bilder hun hadde på hennes hjemmeside. Kommunikasjonen forløp lett og jevnlig månedene før bryllupet. Anne-Helen er enkel å samarbeide med og hun var tidlig ute med å danne seg et bilde av hvem vi er, hva vi liker og om vi hadde spesielle ønsker med tanke på bryllupsbildene. Vi planla å ta bilder utendørs men hun hadde booket klart studio tilfelle det ble uvær. Bryllupsdagen var akkurat slik vi hadde ønsket oss og så mye mer. Alt fra seremonien, til bryllupsfesten som varte langt på natt. Anne-Helen begynte først å ta bilde av meg og brudpikene mine på hotellet og var med oss gjennom hele dagen. Hun brukte hver en anledning til å fange de store og små øyeblikkene. Hun fikk oss til å virkelig føle oss komfortabel foran kameraet til en hver tid

Resultatene ble fantastisk. Vi er meget fornøyd med innsatsen hennes og sitter igjen med en følelse av at vi valgte det riktige med å bruke henne denne store dagen. Hun viser seg som profesjonell i arbeidet sitt, og kommer med gode råd for å få frem best mulige bilder. Vi takker for at hun var med på vår fantastiske dag med strålende bilder og minner for livet. Vi vil anbefale Anne-Helen på det sterkeste, og ser frem til flere gode fotoopplevelser med henne som fotograf.

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Ann-Helen Portrettfotografering // Location forberedelser: Comfort Hotel Grand Central // Festlokale: Eventhallen


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts