Monday, June 16, 2014


MARIA & TOR OSCAR

Herlig norsk bryllup slott i Danmark. Slik feiret Maria & Tor Oscar sin store kjærlighetsdag. Dronninglund Slott var stedet, og de dyktige jentene hos STUDIO LL; var der og fanget alt det vakre, og kjærligheten mellom dem. Her er det bare å la seg rive med og drømme seg bort i blomsterenger, vakkert sollys, og varme kjærlighetsblikk.


BRUDEPARET FORTELLER:

- Beste minne fra dagen
Brudens beste minne: Øyeblikket etter en flott hovedfotografering, hvor vi kom ut av den nærliggende skogen og så at alle gjester hadde valgt å samle seg i slottest hage pga det fine været.
Det var helt fantastisk å se de norske og danske gjester bare hygge seg med hverandre i det flottet været. Et lite symbol på en perfekt dag uten bekymringer og bare godt humør og vennskap på tross av språk og landegrenser.

Brudgommens beste minne:
Når bruden kom inn i kirken. Det var fantastisk å se henne stråle i en kjole som passet henne perfekt. jeg glemte helt tid og sted. Eneste jeg klarte å fokusere på var hvor utrolig vakker hun var.

- Tips til andre brudepar
Start planleggingen tidlig. Finn et sted som begge føler er rett. Bruk tid på å undersøke hvem som leverer hva. Og finn personer og tjenester du føler deg trygg på. Dette vil fjerne mye grubling, fordi man stoler på at personene som er satt til jobben tar oppgaven seriøst. Å finne riktig type fotograv er viktig. Bruk tid på dette da dette er minner man skal ha for livet. Finne fotograf man stoler på og har en stil og personlighet på bildene som passer dere. Ikke stress over de små tingene, for ikke alt kommer til å gå etter planen. Ta tingene som de er og bare nyt det. Dagen blir perfekt uansett.

- Hvorfor Studio LL? 
Vi var aldri i tvil da vi valgte Studio LL til å ta bildene våre. Vi har vært i andre bryllup hvor vi så disse dyktige fotografene jobbe. Væremåten dems bare passet perfekt til oss. Forslag på steder og måter å ta bildene på følte vi passet riktig bra til oss. Stedet var ukjent for dem. Og de tok seg god tid til å finne steder som passet for hvilke typer bilder vi hadde diskutert med dem på forhånd. Så mulighetene på stedet selv om det var totalt ukjent for dem. Dette fikk oss til å slappe av og ha det gøy under fotograferingen og det tror vi kommer fram på bildene. vi var så utrolig fornøyde med bildene og at de oversteg alle forventningene (som ellers var høye!). Da jeg så presentasjonen av bildene gikk jeg tårer i øynene og gjennomlevde hele dagen igjen. Det er først når man ser bildene man forstår hvor stor betydning de faktisk har!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: Studio LL // Brudekjole: Lilly // Sko: Menbur // Hår: Carina Lundtoft fra TrendCut by LundtoftMolge // Makeup: Makeup by C // Brudebukett: Gitte M. Hansen fra Blomsterhallen i Aalborg // Location: Dronninglund Slott // Brudgommens Antrekk: Dress fra Javier via Wagner


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts