Sunday, August 17, 2014

DEILIG MED BRYLLUP I DANMARK


Et intimt, herlig og sprudlende bryllup fra hjertet i Skandinavia; nemlig byen som har alt - København! Birgitte og Hans tok med seg sine nærmeste venner og giftet seg i sommer, under knallblå himmel og strålende sol. Og om du ikke får giftet deg i København, viser iallefall bildene at du definitvt bør ta turen. Karina Jensen Photography som er blant våre utvlagte medlemmer i The Notebook, har igjen gjort fortreffelig arbeid. Her er det bare å lene se tilbake og ta inn alt det vakre.


BRUDEPARET FORTELLER: Vi hadde simpelthen en fantastisk tur til København! Ville ikke forandret på en eneste ting! Vi dro avgårde en langhelg kun med forlovere. Festen tar vi nå om to uker i skjærgården på Sørlandet.

At Karina var med deler av den store dagen gjør minnene enda bedre. Beste minnene er hele følelsen og stemningen vi hadde under hele oppholdet, men spesielt på lørdagen da vielsen fant sted. Danskene i gata høyner stemningen enda mer med sine høylytte "til lykke!" hilsener, noe vi opplevde gjennom hele dagen og kvelden. Sermonien i Rådhuset var veldig kort, høytidlig og romantisk. Det var et sterkt øyeblikk. Champis i parken ved kastellet/den lille havfrue var veldig gøy. Etterfulgt av en fantastisk lunch på Charlottenlund Fort, på kvelden en flerretters på Madklubben Steak - en uhøytidlig, men meget bra restaurant i sentrum med fantastisk mat. Alle bare gode og herlige minner.

Vi valgte København da vi ville reise vekk en langhelg, elsker den danske stemningen og byen, samt Køben er praktisk mtp reise fra Kristiansand, da vi skulle reise vekk uten barna.

Karina Jensen sine bilder ble jeg oppmerksom på via facebook, jeg klikket meg videre til siden hennes og ble forelsket i bildene hennes. At hun itillegg bor mye i Cabarete gjorde utfallet da vi bodde der 3 mndr selv i fjor i barselpermisjon.

Tips til andre brudepar i København er følgende: Vielse i Rådhuset anbefales, Charlottenlund Fort er fantastisk for lunch, Mayland blomsterbutikk i Grønnegade er supre, Tove på Fetch salong (for hår og sminke) er utrolig hyggelig og flink, deilig atmosfære. Madklubben har flere deilige restauranter i Køben om man vil ha en mer uformell stemning.

FOTOGRAF: KARINA JENSEN PHOTOGRAPHY


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts