Thursday, September 18, 2014


SHOEZILLA


Hvem elsker ikke sko!?! Det gjør iallefall vi, og vi gir bort et par av disse lekkerhetene her til to av våre heldige lesere. NWN ønsker å inspirere våre bruder i alt fra sko, til kjole, og vi har derfor ikke så mange av de tradisjonelle skoene med.  Men vakre er de, og kan også fint brukes etter bryllupet! Vil du at en av disse skoparene skal bli dine, les da videre.Du kan også klikke deg inn HERHERHER og HER, før du skriver hvilke sko du ønsker deg. Skoene skal være ditt personlige smykke under kjolen, og en ekstra bonus er at de gjør seg på bilder. Fotografer som vet å fange detaljer, finner du HER.

Så til det store spørsmålet; Hvordan kan jeg vinne disse skoene? Vel, det er ikke så vanskelig. 

- Du legger igjen en kommentar og kontaktinformasjon her på bloggen.
- Skriver hvilke sko du helst vil vinne; og hvorfor.

Kontaktinformasjon, må være med i kommentaren for at den skal være gyldig!


 Da er det bare å krysse fingrene!

Trekningen av vår GIVEAWAY blir tirsdag 30. september 2014. Har du noen spørsmål vedrørende vår GIVEAWAY, ta kontakt med oss. THE NORWEGIAN WEDDING BLOG er giver av denne giveawayen.

Da håper vi Askepott finner skoene sine, og lever lykkelig alle sine dager! NWB ønsker alle lykke til!


NB! KOMMENTAREN DIN BLIR SYNLIG; SÅ SNART DEN ER GODKJENT!
Følg med her på The Norwegian Wedding Blog for flere giveaways. Du kan også signe deg opp, for å følge oss på epost; da får de siste nyhetene først, rett i mailboxen din. Du finner link øverst i høyre hjørne på bloggen.


Popular Posts