Monday, September 1, 2014

EMMA + BJØRNAR

Nydelige Emma og stilige Bjørnar giftet seg den 2. august 2014 i Domkirken i Kristiansand. En strålende sensommerdag, som gjorde at de fikk tatt sine vakre bryllupsbilder under de beste omstendigheter. To Fotografer som er blant våre utvalgte medlemmer i The Notebook, har fanget dette vakre paret, deres kjærlighet, venner og supersøte tvillingdøtre, akkurat slik det skal være.


BRUDEPARET FORTELLER:

Beste minne fra dagen: 
Emma: Hele dagen var fantastisk fra begynnelse til slutt, men det var særlig vielsen som står sterkt hos meg. Å gå ned kirkegulvet som mann og kone med hver vår tvillingdatter på armen var et magisk øyeblikk som jeg aldri vil glemme.

Bjørnar: Beste minne for dagen var å se Emma komme opp kirkegulvet. Det var som første gang jeg så henne igjen, og jeg ble virkelig satt ut av hennes skjønnhet.

Tips til andre brudepar: Vær tidlig ute med å bestille kirke, lokale og ikke minst fotograf – særlig hvis du skal gifte deg om sommeren. Hvis du planlegger å ta bilder med små barn husk å ta med snacks og leker som kan distrahere dem litt. De blir fort utålmodige! Prøv å finn en fotograf som har erfaring med barne- fotografering.

Inspirasjon bak feiringen: Bjørnar er kokk og daglig leder av Hesnes Gartneri og Kjøkken i Grimstad, og vi er litt mer enn middels opptatt av mat og drikke. Inspirasjonen vår var «mat opplevelse på Sørlandet». Vi hadde buffet med ulike småretter der vi la vekt på masse forskjellige smaker, både kjente og noen ukjente. Den besto blant annet av havets smaker som østers og varmrøkt kveite, til tomatsalater og friterte lammeboller og til slutt dessertretter som sauternesgele og tiramisu. Vi ville skape en avslappet og uformell stemning rundt matbordet, der maten kunne bli utforsket og snakket om, og det tror jeg vi absolutt klarte. Vi hadde 130 gjester til bords og da var det helt perfekt å ha festen på Christiansholm Festning i Kristiansand. Det var en helt fantastisk stemning hele kvelden, og høydepunktet var syv-etasjekaken gutta på Hesnes hadde bakt for oss! Virkelig et syn!

Hvorfor To Fotografer: Vi ble anbefalt To Fotografer av noen venner. Fra første stund følte vi at vi var i gode hender; vi fikk god råd i forhold til location (med back up plan om det regnet), og hvordan vi kunne legge opp fotograferingen med barna. Selve fotograferingen gikk som smurt, til tross for to små trøtte jenter. Vi fikk masse flotte bilder å velge mellom, og har nå fått noen helt fantastiske minner for livet foreviget på veggen!

LEVERANDØRER: Bryllupsfotograf: To fotografer // Kirke: Domkirken Kristiansand // Selskapslokale: Christiansholm Festning Kristiansand // Brudekjole: Modeca hos JS Couture (London) // Brudgommens antrekk: Smoking fra Tiger of Sweden // Catering: Hesnes Gartneri og Kjøkken // Bryllupskaken: Hesnes Gartneri og Kjøkken // Blomsterforhandler: Camillas Blomsterdesign Kristiansand // Frisør: Anne Margrethes salong i Kristiansand // Underholdning: Tore Braathen m.fl. (10 manns storband) fra Universitetet i Agder.


Ønsker du å lese mer om THE NOTEBOOK - en guide til de aller kuleste bryllupsleverandørene, klikk her. Vil du bli medlem hos The Norwegian Wedding Blog og/eller The Notebook. Vennligst ta kontakt med oss her - vi hjelper deg gjerne! Har du spørsmål rundt medlemsskap & honorar - Les vår FAQ.

Popular Posts